BOKNINGS-VILLKOR

ANMÄLAN

I kursavgiften ingår kursmaterial, SPRINT-konceptet med eventuella analyser och kompetensportal samt konferenspaket med affärslunch. Du har även möjlighet att använda oss som bollplank (inom rimliga gränser) upp till tre månader efter kursen. I vissa kurser ingår coachning eller mentorskap med utbildaren som komplement. Tider bestäms då gemensamt tillsammans med dig som deltar.

Kursen faktureras i förskott och ska vara betald senast 28 dagar innan kursstart. Denna beställning är bindande.

Tiderna för kursen är 9.00-17.00 samtliga dagar.

För att du ska få ut det du önskar av kursen samt av respekt för dina kurskamrater ber vi dig avsätta tid i din kalender för att kunna delta i kursen fullt ut. Sen ankomst och tidig avvikelse kan påverka din och dina kurskamraters behållning av kursen.

OMBOKNING

Kan ske 4 veckor innan kursstart utan kostnad. Vid ombokning 2-4 veckor innan kursstart debiteras en ombokningsavgift á 1200:-. Vid ombokning senare än 2 veckor innan kursstart debiteras 2400:-. Om du får förhinder kan platsen överlåtas till annan deltagare. Vid utebliven närvaro är kursplatsen förverkad.

GARANTI

Vi på Framfot gör vårt yttersta för att alla våra kunder skall vara helt nöjda. Om du trots det känner att vi inte håller vad vi lovat, kontakta oss, så ser vi till att du får det du saknar. Skulle du trots det känna att du inte är nöjd får du pengarna tillbaka. Garanterat!

GENOMFÖRANDE-GARANTI

Vi respekterar ditt behov av kompetens. Därför ställer vi aldrig in kurser. Däremot kan vi vid vissa enstaka tillfällen tvingas ändra kursdatum. Genomförandegaranti innebär att du är garanterad att din kurs kommer bli av. Om vi mot förmodan ombokar datum och de nya datumen inte passar dig, har du rätt att häva bokningen och få pengarna tillbaka.

SPECIALVILLKOR FÖR CERTIFIERINGS-UTBILDNINGAR OCH KURSPORTFÖLJER

Dessa kurspaket innebär ett förköp av kursplatser. Du väljer själv vilka datum du går utifrån ordinarie kursdatum. Om kursplatserna inte nyttjas senast tio år efter beställningsdatum, är dessa förbrukade.

Du kan omboka specifika kursplatser enligt ovan villkor, men kurspaketen återbetalas ej om vi ändrar datum för specifika kurstillfällen