Förstudie

Förstudie som ger en konkret handlingsplan för företag i förändring

Omsorgsfull planering lägger grunden för lyckade förändringsprojekt. En förstudie som ofta går att genomföra online med befintliga analysmetoder är en effektiv metod som ger dig underlag för att fatta rätt beslut i förändringsarbetet.

Förstudien ger dig tillgång till expertkunskaper baserade på erfarenheter från utvecklingsprojekt i drygt hundra organisationer årligen. Du får svar på om utbildning är den rätta lösningen eller om organisationen behöver helt andra insatser.

En konkret handlingsplan med tidsplan, budget och våra rekommendationer klarlägger vilka kompetenser

olika individer behöver utveckla samt vilka insatser som ger bäst effekt och måluppfyllnad.

Förstudien utgör också ett upphandlingsunderlag när ni väljer att gå vidare med olika utbildningsinsatser, rekrytering och organisationsutveckling.

Kostnadsfri analys eller kostnadsförslag

Är du intresserad av att få en kostnadsfri analys eller ett kostnadsförslag på en förstudie är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller kontaktar dig och pratar igenom dina behov.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.