Gör karriär som säljare

Varierad innesäljartjänst med karriärmöjlighet sökes till utbildningsföretag.

Vill du ha ett varierande och roligt säljjobb där du får lära dig nya saker, utvecklas och sälja utbildningar inom ledarskap och kommunikation? Nu söker vi dig som är en god lyssnare, lättlärd, kommunikativ, har ett starkt driv för att göra affärer, hjälpa kunder och vill växa med ökat ansvar.

vaga_ta_steget

Vi erbjuder en varierad innesäljartjänst med karriärmöjligheter. Du kommer växla mellan olika projekt, där de flesta innebär en hel del nykundsbearbetning. Det kan handla om besöksbokning i samarbete med storkundssäljare, bjuda in till seminarium, uppföljande kundvård och rent säljarbete. Därför tror vi att du är en skicklig och förtroendeingivande innesäljare, gillar att skapa kontakt över telefonen och har en hög aktivitetsnivå.

Det är ett plus om du på sikt är intresserad av att utvecklas till utesäljare och ta större ansvar för egna kundkonton.
Utbildning inom ledarskap och organisationsutveckling är också meriterande.

Dina blivande kollegor är omtänksamma, humoristiska, väldigt kunniga och professionella. Vi har också ett starkt engagemang för försäljning och för att hjälpa våra kunder.

Lön: Fast lön plus provision samt en hel del andra förmåner, exempelvis friskvårdsbidrag och extern/intern utbildning
Arbetstid: Heltid

Urval sker löpande. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt. Tillträde augusti eller september 2015.

Varmt välkommen med din ansökan till [email protected]
Vid frågor är du välkommen att kontakta Erik Sjögren på 08-653 01 89.

Frukost_seminarie33

 

Fakta om Framfot

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj & marknad, kommunikation & retorik samt personal & HR. Vi är stolta över våra många nöjda kunder. Vi verkar alltid för att skapa en skillnad för uppdragsgivare och kursdeltagare, vilket du kommer märka i takt med att du växer in din roll.


Vårt förhållningssätt skiljer sig från andra i samma bransch. Utmaningen – om du antar den – är att förstå kundens behov, koppla ihop det med de lösningar vi har och kunna kommunicera det så att kunden ser nyttan.

Företaget har funnits sedan 2005 och sitter i egna konferenslokaler i DN-husets 19e våning på Kungsholmen. Se gärna vår hemsida www.framfot.se för mer information om företaget.