Inspirationsseminarier

Inspirations­föreläsningar för bättre ledarskap, kom­muni­ka­tion och motivation

Framfots inspirationsföreläsningar ger energi, kunskap och värdefulla tips inom områden som motivationsträning, intern kommunikation, ledarskap, personal och HR.

Här följer några exempel på inspirationsföreläsningar som du kan boka hos oss:

 

Motivationsträning som bidrar till stordåd på arbetsplatsen

Motivera dina anställda att uträtta stordåd. Det är ingen hemlighet: anställda som känner att de är värdefulla och får ett erkännande för det jobb de utför är motiverade, ansvariga och produktiva. Detta seminarium hjälper dig att skapa en mer dynamisk, lojal och energisk arbetsplats. Det ger dig också en förståelse för vad anställda behöver och vill ha samt ger dig verktyg som hjälper dig skapa framgångsrika och självgående anställda.

Framgångsrika arbetsplatser genom bättre kommunikation

Effektiv kommunikation minskar risken för missförstånd och bidrar till framgångsrika arbetsplatser. Lär dig hur du för fram vad du vill säga, hanterar svåra samtal, håller effektivare möten och blir bättre på att förstå andra. Resultatet blir bättre samarbete, starkare relationer till alla i din omgivning och en mycket roligare vardag.

Utveckla din ledarroll och gör ditt team mer framgångsrikt

Att vara ledare omfattar mer än att sätta upp start och mål och sedan driva medarbetarna framåt. Vi tar upp konsten att förmedla visioner och styra med rätt strategi mot mål och resultat. Du får insikt i hur teamets inre arbete fungerar, vilka kreativa olikheter du kan vänta dig och hur du utvecklar ditt team i rätt riktning. Du lär dig även att använda ett coachande förhållningssätt i ditt ledarskap.

Det personliga ledarskapet

Genom självkännedom blir du en bättre ledare. Med bättre självkännedom och verktyg för ledarskap får du bättre förmåga att leda andra. Seminariet Det personliga ledarskapet tar upp utveckling och effektivitet i ditt ledarskap.

Du lär dig utveckla ditt personliga ledarskap och lär känna dina starka och svaga sidor. Du lär dig även vad som sätter begränsningar för dig i din tillvaro och hur du ska handskas med detta för att komma vidare.

Förhandlingsteknik

Du får konkreta tips som gör dig till en bättre förhandlare i ett seminarium om konsten att ha några ess i rockärmen samt hur du kan avvärja orimliga krav.

inspirationsseminarie

 

Du får förståelse för de psykologiska mekanismerna vid en förhandlingssituation, med konkreta tips och råd i förhandling. Bli inspirerad att skapa en positiv dialog samtidigt som du uppnår dina förhandlingsmål. Lär dig släppa rädslan och se förhandlingssituationen som en möjlighet.

Fler inspirationsseminarier:

 • Så säljer du mera och har roligare på jobbet
 • Bättre marknadsföring för småföretag
 • Så skapar du bättre kundrelationer
 • Att tala så folk lyssnar
 • Så hittar du nya kunder som företagssäljare
 • Så håller du effektiva möten som ger resultat
 • Målstyrning i praktiken
 • Så övervinner du din rädsla för att tala
 • Personlig effektivitet – konsten att få mer gjort på mindre tid
 • Konflikthantering – så hanterar du besvärliga personer
 • Kundvård som imponerar
 • Säljande beteende för icke-säljare
 • Vitamininjektion för era Powerpoint-presentationer

Intresseanmälan/offertförfrågan

Fyll i formuläret för mer information om våra inspirationsseminarier, eller ring 08-653 01 80 så berättar vi mer.

Offert på inspirationsseminarium

Är du intresserad av ett inspirationsseminarium är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller kontaktar dig och pratar igenom dina behov.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.