Framfots integritetspolicy för dig som är kund hos oss

För oss har det alltid varit viktigt att värna om din personliga integritet och vi behandlar alltid personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Vår integritetspolicy är uppdaterad i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation).

Syftet med att samla in dem är för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund och för att du ska få en bättre upplevelse av de tjänster du använder hos oss, vår webbplats och våra erbjudanden till dig. Läs mer om det längre ner.

Hantering av personuppgifter

Information enligt dataskyddsförordningen (GDPR) som träder i kraft den 25 maj 2018 och då ersätter personuppgiftslagen (PuL):

Framfot AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter.

Varför behandlar vi uppgifter om dig?

De personuppgifter som Framfot AB samlar in, behandlas för att vi skall kunna fullgöra och hantera såväl våra (Framfots) förpliktelser som dina önskemål.

Framfot kan komma att behandla lämnade och inhämtade personuppgifter för administration, att tillhandahålla tjänster, hantera prenumerationer, göra marknads- och kundanalyser samt för affärs-, produkt- och metodutveckling. Vi använder också dina personuppgifter för att kunna marknadsföra våra tjänster.

Syftet är att du ska få en bättre upplevelse av Framfots webbplats och våra erbjudanden till dig. Vi säljer aldrig dina uppgifter vidare till tredje part.

Vilka personuppgifter behandlar vi?

Vi samlar bara in de personuppgifter som krävs för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden gentemot dig.

  1. Person- och kontaktinformation. Till exempel namn, telefonnummer och e-postadress. Vid bokning av utbildning även organisationsnummer, kundnummer och arbetsplats.
  2. Enhetsinformation. T.ex. IP-adress, tidszon, språkinställningar, webbläsarinställningar, plattform och skärmupplösning m.m. Informationen används enbart i analytiskt syfte och aldrig på individnivå.
  3. Geografisk information. Din geografiska placering används endast i analytiskt syfte och aldrig på individnivå.
  4. Information om vilka av våra utbildningar du visat intresse för. Detta för att kunna ge dig relevant och anpassad information.
  5. Cookies och annat innehåll som lagras lokalt på din enhet. Används för att förbättra din upplevelse på vår webbplats, samt i analytiskt syfte. Läs mer om Cookies längre ner.
  6. För dig som kund i form av deltagare på våra utbildningar, coachklienter, uppdragsgivare för konsulttjänster eller tjänster sparar vi nödvändiga personuppgifter för att kunna leverera överenskommen tjänst. Det kan exempelvis vara kopplat till allergi eller önskemål kring kost, kontaktuppgifter, svar på behovsinventeringar eller analysverktyg.

Personuppgifter om barn

Vår verksamhet och webbplats riktar sig inte till personer under 16 år. Vi kommer inte medvetet samla personuppgifter om personer under 16 år.

Personuppgifter för deltagare du ger oss i egenskap av beställare

Du som delger oss personuppgifter för deltagare och personal i er verksamhet ansvarar för att du har rätt att delge oss den informationen. Vi behandlar dessa personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

Vidarebefordring av dina personuppgifter till tredje part

Dina personuppgifter delges enbart tredje part när detta är nödvändigt för att fullgöra vårt åtagande. Det kan exempelvis handla om digitala analyser som genomförs online i samband med utbildning där analysverktygen tillhandahålls av tredje part, att meddela eventuella allergier eller önskemål kring kost till leverantörer av förtäring samt delge dina uppgifter till eventuella kontrakterade, externa utbildningskonsulter i de fall det är påkallat. I dessa lägen har vi ansvar för att nödvändiga personuppgiftbiträdesavtal upprättats med tredje part och inte sparas längre än nödvändigt för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund.

Personuppgiftsbiträdesavtal

Den som är ansvarig för personuppgifter i en organisation äger ansvaret för att upprätta personuppgiftsbiträdesavtal. Vi anser att vår integritetspolicy täcker de delar rörande personuppgifter rörande kund vi ansvarar för. Har ni som kund ett önskemål om att upprätta personuppgiftbiträdesavtal med oss är ni givetvis välkomna att kontakta oss och då med ett förslag på avtal utformat utifrån er policy och era riktlinjer.
Vi ansvarar för att teckna personuppgiftbiträdesavtal med de eventuella tredjepartsleverantörer av molntjänster eller motsvarande som används för personuppgifter för dig som kund.

Lagring av personuppgifter

Dina personuppgifter lagras bara så länge som krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig. Du har alltid rätt att ta tillbaka ditt godkännande.

Dina rättigheter

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter Framfot har om dig, för vilket ändamål vi behandlar uppgifterna och varifrån uppgifterna har hämtats. Du kan också anmäla till oss att du motsätter dig att dina personuppgifter används för direktmarknadsföring från Framfot.

Dessutom har du rätt att bli ”glömd” – det vill säga att vi raderar alla uppgifter vi har om dig.

Kontaktuppgifter

Oavsett vilket ärende du har är adressen: Framfot AB, Rålambsvägen 17, 19 tr, 112 59  Stockholm och telefonnummer 0220-600 680. Du kan också skicka e-post till [email protected]

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: