Jobba på Framfot

En utvecklande arbetsplats för dig som vill vissla på vägen till jobbet

Vi tror på förändringens makt. Vi tror på styrkan hos kompetent personal. Vi tror att vi kan hjälpa människor nå sina mål och samtidigt vissla på vägen till jobbet om ditt hjärta slår för utbildning och utvecklingsfrågor. Tror du liksom oss att framgång, strävan efter att alltid bli bättre samt agerande i enlighet med ditt hjärta hänger ihop? Välkommen till Framfot.

Utsikten

Lediga tjänster

Skrivande marknadskoordinator

Vill du få in en fot på en spännande arbetsplats? Nu söker vi dig som har förmågan att koordinera och strukturera arbete för att få rätt sak att hända i rätt tid. Med hjärta, hjärna och rätt inställning kommer du hjälpa oss att skapa marknadsföring utöver det vanliga. 12 månaders vikariat med möjlighet till fast anställning. Läs mer om tjänsten här.

Skribent till Framfot

Var med och skapa marknadsföring som sticker ut! Vi söker dig som älskar att skriva, är riktigt bra på det, och ser fram emot att jobba på en arbetsplats med positiv, öppen och inkluderande stämning som är ganska unik. Läs mer om tjänsten och hur du gör för att söka den.

Ledarskapsutbildare

Vi söker dig som drivs av att utveckla andra inom ledarskap & projektledning. Hos oss blir du en viktig del i ett engagerat utbildarteam där du får möjlighet att utveckla dig själv, andra människor och praktiska utbildningar som hjälper våra kunder att lyckas i sina yrkesroller. Vi gör bra saker och vi har kul medan vi gör det! Läs mer här om tjänsten och för att söka.

Prenumerera

Ta del av nyheter, erbjudanden och tips från Framfot.