Digital formgivare och innehållsproducent till Framfot

Är det din grej att ta idéer från embryo till färdig produkt?

Vill du ha en varierande tjänst med mycket eget ansvar och möjlighet att skapa pedagogiskt innehåll för framtidens utbildningar? Vi söker nu en digital formgivare som med hjärta, hjärna & rätt inställning producerar bästa tänkbara material.

Framfot söker Sveriges bästa utbildare


Om tjänsten

I rollen som digital formgivare och innehållsproducent på Framfot skapar du innehåll från embryo till färdig produkt. Utbildningsmaterial i digitala lösningar såväl som marknadsmaterial för extern kommunikation.

 • Du kommer att bli en viktig förverkligare i vårt kreativa och engagerade team, där din roll blir att utveckla vår aldrig sinande och överfulla idétank till färdigt innehåll.
 • Formen för det kan vara grafisk design, rörligt innehåll, animation, bild och text.
 • Inom ramen för utvecklingsprojekt får du stort eget ansvar att driva och färdigställa innehåll och material i olika former.
 • Du fungerar även som stödfunktion för marknad kring marknadskommunikation.

Vad lockar med tjänsten?

Som en av dina potentiella kollegor uttrycker det:

”Vi gör genuint bra grejer, och vi har kul när vi gör det! För att trivas här behöver du vara en prestigelös person som tycker om att ta aktivt ansvar, både för gemensamma mål och för stämningen på kontoret.

Här kommer du få möjlighet till ett varierande jobb där du har stor egen påverkan, samtidigt som du förväntas bidra till laget genom att hjälpa kollegor och kunder – oavsett om det handlar om att möblera för ett seminarium, byta toner i skrivaren eller bolla idéer kring strategisk utveckling.

Teamet på Framfot består av engagerade och omtänksamma personer som bjuder på sig själva. Vi skrattar mycket. Och samtidigt hjälper vi våra kunder att nå framgång. Det gör att det är roligt att gå till jobbet, varje dag. På riktigt.”

Vem är du?

 • Du har några års erfarenhet av liknande arbete – olika former av grafisk produktion med färg, form, text, bild & video i kombination.
 • Du har förmågan att ta till dig andras idéer och förverkliga dem i form, bild och skrift.
 • Du har förstås goda kunskaper i lämpliga digitala & kreativa verktyg – du vet själv vilka som krävs. Det du inte kan tar du själv ansvar för att snabbt komma på banan med.
 • Du är den typ av person som när du ställs inför en utmaning kavlar upp ärmarna, låser in dig och kommer ut efter två dagar med en färdig produkt.
 • Det är en stor fördel om du ser fram emot att plöja femton böcker & youtubeklipp och därefter få fram kärnan på ett pedagogiskt och tilltalande sätt.
 • Du är van att leda dig själv, planera och strukturera ditt eget arbete och leverera på utsatt tid.
 • Som person är du prestigelös, nyfiken och lösningsorienterad.

Praktisk information

Uppdraget är på heltid och vi har vinstdelning, privat tjänstepension samt gemensamma, roliga aktiviteter.

För att söka tjänsten

Maila din ansökan till [email protected] eller ta direktkontakt med oss på 0220-600 680.

Rekrytering sker löpande med tillträde så snart som möjligt.

Om Framfot

Verksamheten utgår från vårt huvudkontor och konferensanläggning beläget högt upp i DN-skrapan på Kungsholmen med svårslagen utsikt över Riddarfjärden.

Framfot är ett innovativt utbildningsföretag som utvecklar människor, organisationer & affärer genom utbildning, coachning & konkret konsulthjälp. Vi erbjuder praktiska & behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknad och kommunikation och har ett brett spektrum av kunder och uppdrag över hela landet.

Vår mission är att våra kunder skall nå sina mål, bli bäst på det de gör och trivas tillsammans medan de gör det.

Hur vi gör det utgår helt från kundens situation och mål. Vår vision är att vara det självklara valet och leda lärandet. Våra värdeord är glädje, engagemang, mod, omtanke och innovation.

Beställ Utbildningskatalog

Ta del av vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog eller ladda ner produktblad.

Inspirationsseminarier

Mjukstarta med våra kostnadsfria seminarier som ger kunskap och inspiration.

Prenumerera på våra tips för framgång

Ligg steget före med praktiska tips du har direkt nytta av i din vardag.