Digital formgivare och reklamdesigner till Framfot

Är det din grej att göra reklam som sticker ut – på riktigt?

Vill du också vissla på väg till jobbet? Vi erbjuder en varierande tjänst med mycket utrymme för kreativitet och möjlighet att vara med och skapa marknadsföring för framtidens utbildningar. Vi söker nu en digital formgivare och reklamdesigner som med hjärta, hjärna & rätt inställning skapar marknadsföring utöver det vanliga.

Framfot söker Sveriges bästa utbildare


Om tjänsten

I rollen som digital formgivare på Framfot skapar du marknadskommunikation utöver det vanliga som sticker ut och fångar uppmärksamhet. Digitala lösningar som engagerar såväl som marknadsmaterial för extern kommunikation. Vi – som många andra – ser även stor potential i att arbeta med video, rörliga animationer & foton.

 • Du kommer att bli en viktig förverkligare i vårt kreativa och engagerade marknadsteam, där din roll blir att utveckla vår aldrig sinande och överfulla idétank till färdigt produktion.
 • Formen för det är olika kreativa annonser, profilreklam, element på vår befintliga webb, grafisk design, trycksaker, rörligt innehåll, animationer, pepparkaksformar, bild och text. Och lite till.
 • Du är en viktig stödfunktion för marknad kring vår löpande marknadskommunikation.
 • Inom ramen för vissa egna utvecklingsprojekt får du även stort eget ansvar att driva och färdigställa design, innehåll och marknadskommunikation i olika former.
 • I dagsläget arbetar vi med ett befintligt färg och formspråk. I framtiden är du en viktig spelare i att sätta nya koncept och grafisk profil för det som gäller imorgon.

Vad lockar med tjänsten?

Som en av dina potentiella kollegor uttrycker det:

”Vi gör genuint bra grejer, och vi har kul när vi gör det! För att trivas här behöver du vara en prestigelös person som tycker om att ta aktivt ansvar, både för gemensamma mål och för stämningen på kontoret.

Här kommer du få möjlighet till ett varierande jobb där du har stor egen påverkan, samtidigt som du förväntas bidra till laget genom att hjälpa kollegor och kunder – oavsett om det handlar om att möblera för ett seminarium, byta toner i skrivaren eller bolla idéer kring strategisk utveckling.

Teamet på Framfot består av engagerade och omtänksamma personer som bjuder på sig själva. Vi skrattar mycket. Och samtidigt hjälper vi våra kunder att nå framgång. Det gör att det är roligt att gå till jobbet, varje dag. På riktigt.”

Vem är du?

 • Du har några års erfarenhet av liknande arbete – olika former av grafisk produktion med filmredigering, färg, form, bild & ljud i kombination.
 • Du har förmågan att ta till dig andras idéer och förverkliga dem i både rörlig och orörlig form, bild och illustrationer.
 • Du har förstås goda kunskaper i lämpliga digitala & kreativa verktyg – du vet själv vilka som krävs. Det du inte kan tar du själv ansvar för att snabbt komma på banan med.
 • Du är den typ av person som när du ställs inför en utmaning, bollar med teamet, kavlar upp ärmarna och kastar fram några olika kreativa förslag som vi vässar gemensamt till något som verkligen sticker ut.
 • Det är en stor fördel om du ser fram emot att arbeta med att få fram kärnan och skapa resultat men med en mängd olika verktyg, medier och kanaler som medel.
 • Du är van att samarbeta kreativt men kan även leda dig själv, planera och strukturera ditt eget arbete och leverera på utsatt tid.
 • Du måste inte ha svart bälte i copy. Det är viktigare att du kompletterar upp vårt team med att göra riktigt snygga saker.
 • Som person är du prestigelös, nyfiken, kreativ och lösningsorienterad.

Praktisk information

Uppdraget är på heltid och vi har vinstdelning, privat tjänstepension samt gemensamma, roliga aktiviteter.

För att söka tjänsten

Maila din ansökan till [email protected] eller ta direktkontakt med oss på 0220-600 680.

Rekrytering sker löpande med tillträde så snart som möjligt.

Om Framfot

Verksamheten utgår från vårt huvudkontor och konferensanläggning beläget högt upp i DN-skrapan på Kungsholmen med svårslagen utsikt över Riddarfjärden.

Framfot är ett innovativt utbildningsföretag som utvecklar människor, organisationer & affärer genom utbildning, coachning & konkret konsulthjälp. Vi erbjuder praktiska & behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknad och kommunikation och har ett brett spektrum av kunder och uppdrag över hela landet.

Vår mission är att våra kunder skall nå sina mål, bli bäst på det de gör och trivas tillsammans medan de gör det.

Hur vi gör det utgår helt från kundens situation och mål. Vår vision är att vara det självklara valet och leda lärandet. Våra värdeord är glädje, engagemang, mod, omtanke och innovation.

Beställ Utbildningskatalog

Ta del av vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog eller ladda ner produktblad.

Varför gör de inte som jag säger?

Kostnadsfritt seminarium om ledarskap – i Stockholm, Malmö och Göteborg. Boka din plats idag!

Prenumerera på våra tips för framgång

Ligg steget före med praktiska tips du har direkt nytta av i din vardag.