Riktigt vass skribent till Framfot

Vi söker dig som älskar att skriva.

Den här rekryteringen är i slutfas och vi tar inte längre emot ansökningar för tjänsten som skribent. Tack för visat intresse! Följ oss på Facebook eller LinkedIn för att snabbt få information om nästa lediga tjänst. (Praktiska tips som utvecklar dig i din yrkesroll får du på köpet).

Vill du få in en fot på en spännande arbetsplats? Nu söker vi dig som älskar att skriva, är riktigt grym på det, och som med hjärta, hjärna och rätt inställning vill hjälpa oss att skapa marknadsföring utöver det vanliga.

Minst 12 månaders vikariat med möjlighet till fast anställning.

Skribent Framfot

OBS!  Den här rekryteringen är i slutfas och vi tar inte längre emot ansökningar för aktuell tjänst. Tack för visat intresse! Följ oss på Facebook och LinkedIn för att snabbt få information om nästa lediga tjänst. (Praktiska tips som utvecklar dig i din yrkesroll får du på köpet).

Om tjänsten

Din huvuduppgift kommer vara att skriva text i olika former, för olika kanaler. Den röda tråden är utbildning och utveckling inom ledarskap & projektledning, HR & personal, sälj & marknad samt kommunikation & retorik.

Några av dina arbetsuppgifter:

 • Producera olika typer av text från idé till publicering. Formen är bland annat artiklar för webb inom våra områden, korta, säljande annonstexter, videomanus, referensintervjuer, beskrivande texter till hemsida, redigera befintliga texter, med mera.
 • Regelbundet göra research och hålla koll på vad som händer inom våra affärsområden. För att vårt innehåll ska vara i absolut framkant.
 • Uppdatera och skapa innehåll för vår hemsida.
 • Kavla upp ärmarna och stötta teamet med dina magiska fingrar där det behövs för att vi ska komma framåt.

Vem är du?

 • Att skriva är ditt viktigaste uttrycksmedel! På längden, tvären, kort, långt, ofta och gärna. Du har förmåga att anpassa dina texter för olika kanaler, vill klä på dig vår språkdräkt och är van att leverera mot deadline.
 • Du gillar att lära dig nya saker och vågar testa.
 • Du tycker om att nörda ner dig i forskningsrapporter, böcker och webbartiklar, för att sedan mejsla ut kärnan och berätta om den med dina egna ord.
 • Du vet vad SEO/SEM är och ser fram emot att kombinera den kunskapen med förmågan att göra riktigt bra grejer som hjälper våra kunder att bli bäst på det de gör.
 • Du är van att samarbeta kreativt men kan även leda dig själv, planera och strukturera ditt eget arbete och leverera på utsatt tid.
 • Du gillar att möta människor och har inget emot att lyfta luren för att göra en intervju eller flera.
 • Som person är du prestigelös, nyfiken, kreativ och lösningsorienterad.

Meriterande

 • Har du erfarenhet av att agera spindeln i nätet i en koordinerande roll är det ett plus.
 • Har du även bra koll på digitala verktyg & analyser för att lyckas är vi nästan hemma.

Vad lockar med tjänsten?

Som några av dina potentiella marknadskollegor uttrycker det:

Vi gör genuint bra grejer, och vi har kul när vi gör det! För att trivas här behöver du vara en prestigelös person som tycker om att ta aktivt ansvar, både för gemensamma mål och för stämningen på kontoret. 

Teamet på Framfot består av engagerade och omtänksamma personer som bjuder på sig själva. Vi skrattar mycket. Och samtidigt hjälper vi våra kunder att nå framgång. Det gör att det är roligt att gå till jobbet, varje dag. På riktigt.”

Så här:

”Jag har jobbat på Framfot i snart ett år och jag trivs väldigt bra. Det är en positiv, öppen och inkluderande stämning här som är ganska unik. Vi är en liten marknadsavdelning med stora ambitioner och ibland har vi ganska mycket att göra, men det känns ändå alltid kul att gå till jobbet. På något sätt hinner vi alltid med en fika också.

Min chef är bra på att se och lyfta mina styrkor, och på att pusha och coacha om det är något jag kan behöva bli bättre på. Jag känner att jag har utvecklats i min yrkesroll och lärt mig massor under de här månaderna. Om det behövs så kan han också ta ett snabbt beslut, vilket jag tycker är jätteviktigt hos en bra chef. Dessutom är han en rolig person. Det är kul att jobba här!

…och så här:

”Att arbeta på Framfot är som att spela i ett fotbollslag. Vi jobbar framåt tillsammans och har fokus på målet. När du känner entusiasm för dina uppgifter så tas det emot av nyfikenhet och öppenhet. Men den stora vinsten kommer när det ställs frågor och diskussioner växer fram. Syftet är alltid att idag blir bättre än igår.

Man behöver inte vara stresstålig men bör tycka om att tempot kan växla. Man behöver inte kunna hålla alla bollar i luften samtidigt, men bör tycka om att variera sina uppgifter. Att jobba på Framfot är en fantastisk möjlighet att utvecklas. Samtidigt som du har stor egen frihet och ansvar över ditt arbete, får du vara en del av ett grymt roligt och skönt gäng som alltid inleder ett möte med att skratta och avslutar med ett mål.”

Praktisk information

Uppdraget är ett föräldravikariat på heltid i minst 12 månader, med möjlighet till fast anställning.

Placering på vårt huvudkontor, Kungsholmen i Stockholm. Tillträde snarast.

För att söka

Den här rekryteringen är i slutfas och vi tar inte längre emot ansökningar för aktuell tjänst. Tack för visat intresse!

 

Om Framfot

Verksamheten utgår från vårt huvudkontor och konferensanläggning beläget högt upp i DN-skrapan på Kungsholmen med svårslagen utsikt över Riddarfjärden.

Framfot är ett innovativt utbildningsföretag som utvecklar människor, organisationer & affärer genom utbildning, coachning & konkret konsulthjälp. Vi erbjuder praktiska & behovsanpassade utbildningar inom ledarskap & projektledning, sälj & marknad, personal & HR samt kommunikation & retorik och har ett brett spektrum av kunder och uppdrag över hela landet.

Vår mission är att våra kunder skall nå sina mål, bli bäst på det de gör och trivas tillsammans medan de gör det.

Hur vi gör det utgår helt från kundens situation och mål. Vår vision är att vara det självklara valet och leda lärandet. Våra värdeord är glädje, engagemang, mod, omtanke och innovation.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter, erbjudanden, kunskap och tips för framgång från Framfot genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.

Prenumerera på våra tips för framgång

Ligg steget före med praktiska tips du har direkt nytta av i din vardag.