Självgående service- och konferensansvarig

Denna tjänst är inte längre tillgänglig. Vi är oerhört glada för den stora respons vi fått och riktar ett stort tack till alla som ansökt.

Vill du ha en varierande tjänst med mycket ansvar och kundkontakt? Vi söker nu en talang inom service som med hjärta & rätt inställning skapar den absolut bästa kundupplevelse.

Självsäker kvinna lutad mot vägg

Om tjänsten

Du blir spindeln i nätet för vårt eget konferenscenter, där du har fullt ansvar för våra kunders helhetsupplevelse på plats hos oss.

I servicerollen är du vårt ansikte och röst utåt. I det ingår att skapa en positiv upplevelse från första kontakt till bemötandet i lokalerna och eventuell efterkontakt. Du är ansvarig för att skapa en kundupplevelse utöver det vanliga i vår konferens. Därför är det ett krav att du har vana att ge bra bemötande både i person och per telefon.

  • Du kommer även ha löpande kontakt med leverantörer samt fastighetsskötare och ansvarar för att lokalerna, möblerna och teknisk utrustning är i bästa tänkbara skick.
  • Du kommer även ha huvudansvaret för kundupplevelsen vilket innebär allt från att svara på frågor, säkerställa att kunderna får rätt information och boka om deltagare vid flytt av utbildningar samt ta initiativ till att förbättra helhetsupplevelsen.
  • Du fungerar även som stödfunktion för dina trevliga kollegor på plats.
  • Det är viktigt att du kan arbeta heltid: 8 – 17.

Vad lockar med tjänsten?

Som en av våra tidigare stjärnor på posten beskriver tjänsten: ”Det här var det roligaste jobbet jag haft. En väldigt varierad tjänst som ställer höga krav men som också ger både ansvar och förtroende. Jag fick möjlighet att höja standarden och forma en bra upplevelse. Dessutom är det ett bra gäng med omtänksamma kollegor och väldigt trevliga kunder.”

Vem är du?

Du ska ha några års erfarenhet av liknande arbete med vana att ge enastående service både per telefon och i det personliga mötet. Du ska ha mycket lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Du ska också ha goda kunskaper i Officepaketet och PC-miljö. Vi tror även att du behöver ha en förmåga att planera och strukturera ditt eget arbete och leda kortare projekt.
Som person är du självgående, lösningsfokuserad och har en stor portion mod.

Uppdraget är på heltid och vi har vinstdelning, privat tjänstepension samt gemensamma, roliga aktiviteter.

För att söka

Maila din CV till [email protected] eller ta direktkontakt med oss på 0220-600 680.

Rekrytering sker löpande med tillträde så snart som möjligt.

Om Framfot

Utsikt Framfot

Verksamheten utgår från vårt huvudkontor och konferensanläggning beläget högt upp i DN-skrapan med svårslagen utsikt över Riddarfjärden.

Framfot är ett innovativt utbildningsföretag som utvecklar människor, organisationer & affärer genom utbildning, coachning & konkret konsulthjälp. Vi erbjuder praktiska & behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknad och kommunikation och har ett brett spektrum av kunder och uppdrag över hela landet.

Vår mission är att våra kunder skall nå sina mål, bli bäst på det de gör och trivas tillsammans medan de gör det.

Hur vi gör det utgår helt från kundens situation och mål. Vår vision är att vara det självklara valet och leda lärandet. Våra värdeord är glädje, engagemang, mod, omtanke och innovation.