Självgående kund- och konferensansvarig

Just nu är vår rekrytering klar och vi söker inte längre aktivt efter självgående kund- och konferensansvarig.

Vill du ha en varierande tjänst med mycket eget ansvar och kundkontakt? Vi söker en talang inom service som med hjärta & rätt inställning skapar den absolut bästa kundupplevelsen i våra lokaler.

Självsäker kvinna lutad mot vägg

Om tjänsten

Du blir spindeln i nätet för vårt eget konferenscenter, där du har fullt ansvar för kundupplevelsen hos oss.

I servicerollen är du vårt ansikte och röst utåt. I det ingår att skapa en positiv upplevelse från första kontakt till bemötandet i lokalerna och eventuell efterkontakt. Därför är det ett krav att du har vana att ge bra bemötande både i person och per telefon.

 • Du har huvudansvar för den dagliga kundupplevelsen vilket innebär allt från att bemanna vår reception, svara på frågor och ordna konferensfika utöver det vanliga, till att säkerställa att kunderna får rätt information, boka om deltagare vid flytt av utbildningar samt ta initiativ till att förbättra helhetsupplevelsen.
 • I rollen ingår att ha löpande kontakt med leverantörer samt fastighetsskötare. Du ansvarar för att lokaler, möbler och teknisk utrustning är i bästa tänkbara skick.
 • Tillsammans med vår Office manager utgör du Framfots administrativa team.
 • Du fungerar även som stödfunktion för dina trevliga kollegor.
 • Det är viktigt att du kan arbeta heltid: 8 – 17 på plats hos oss.

Vad lockar med tjänsten?

Som vår nuvarande stjärna på posten beskriver det:

”Den här tjänsten är väldigt varierande, ställer höga krav och ger både ansvar och förtroende. Jag har verkligen gillat att jobba som en självständig del i ett team. Dessutom har jag fått använda och utveckla min förmåga att vara flexibel och ta snabba beslut för att skapa bästa möjliga upplevelse för kunden. Framfot erbjuder en härlig och kreativ miljö att jobba i. Du som får jobbet kommer inte bara få ett riktigt trevligt gäng som kollegor (det låter klyschigt, men är sant!) utan också chans att växa och utvecklas som person.”

Vem är du?

 • Du har några års erfarenhet av liknande arbete och är van att ge enastående service både per telefon, i mejl och i det personliga mötet.
 • Du har mycket lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift.
 • Samt goda kunskaper i Officepaketet och PC-miljö.
 • Vi tror att du har förmågan att planera och strukturera ditt eget arbete och leda kortare projekt.
 • Du har öga för detaljer och förståelse för hur alla delar bidrar till helheten.
 • Som person är du självgående, lösningsfokuserad och har en stor portion mod. Du är en sån som får saker gjorda och tycker om att jobba som del i ett engagerat team med gemensamma mål.

Praktiska detaljer

Placeringsort: Stockholm, DN-skrapan på Kungsholmen.
Uppdraget är på heltid och vi har privat tjänstepension samt gemensamma, roliga aktiviteter.

För att söka

Maila din CV till [email protected] eller ta direktkontakt med oss på 0220-600 680.

Rekrytering sker löpande med tillträde så snart som möjligt.

Om Framfot

Utsikt Framfot

Framfot är ett innovativt utbildningsföretag som utvecklar människor, organisationer & affärer genom utbildning, coachning & konkret konsulthjälp. Vi erbjuder praktiska & behovsanpassade utbildningar inom ledarskap & projektledning, HR & personal, sälj, marknad och kommunikation och har ett brett spektrum av kunder och uppdrag över hela landet.

Vår mission är att våra kunder skall nå sina mål, bli bäst på det de gör och trivas tillsammans medan de gör det.

Hur vi gör det utgår helt från kundens situation och mål. Vår vision är att vara det självklara valet och leda lärandet. Våra värdeord är glädje, engagemang, mod, omtanke och innovation.

Verksamheten utgår från vårt huvudkontor och konferensanläggning beläget högt upp i DN-skrapan med svårslagen utsikt över Riddarfjärden.