Skrivande marknadskoordinator till Framfot

Vill du vara med och skapa marknadsföring utöver det vanliga?

Den här rekryteringen är i slutfas och vi tar inte längre emot ansökningar för aktuell tjänst. Stort tack för visat intresse! Följ oss på Facebook eller LinkedIn för att snabbt få information om nästa lediga tjänst. (Praktiska tips som utvecklar dig i din yrkesroll får du på köpet).

Vill du få in en fot på en spännande arbetsplats? Nu söker vi dig som har förmågan att koordinera och strukturera arbete för att få rätt sak att hända i rätt tid. Med hjärta, hjärna och rätt inställning kommer du hjälpa oss att skapa marknadsföring utöver det vanliga.

Minst 12 månaders vikariat med möjlighet till fast anställning.

Marknadskoordinator till Framfot

OBS! Den här rekryteringen är i slutfas och vi tar inte längre emot ansökningar för aktuell tjänst. Stort tack för visat intresse! Följ oss på Facebook eller LinkedIn för att snabbt få information om nästa lediga tjänst. (Praktiska tips som utvecklar dig i din yrkesroll får du på köpet).

Om tjänsten

Dina huvuduppgifter är att koordinera arbetet och se till att det driver framåt – samt att jobba löpande med vår dagliga marknadsföring.

Med lika delar kreativitet och struktur kommer du att fungera som en viktig länk mellan marknadschef och produktionsteam.

Några av dina arbetsuppgifter:

 • Du kommer att bli en viktig förverkligare i vårt kreativa och engagerade team, där din roll blir att driva vår aldrig sinande och överfulla idétank från embryo till färdig produktion.
 • Arbeta med löpande marknadsföring: hemsida, text, nyhetsbrev och annat.
 • Jobba nära med marknadschef, strukturera arbetet och få rätt stenar i rullning för att se till att det vi bestämmer oss för att göra blir av.
 • Hålla kontakt med leverantörer och samarbetspartners.
 • Stötta övriga teamet där det behövs för att vi ska komma framåt.

Om dig

Du är en person som gillar att vara den berömda spindeln i nätet. Du har förmåga att snabbt ta till dig information och motiveras av att ha koll på vad som händer omkring dig. Du är grym på att ta vara både på andras och egna idéer och driva dem i mål. Sammanfattningsvis är du en person som får saker att hända.

Vem är du?

 • Du har några års erfarenhet, är van att samarbeta kreativt och kan leda dig själv, planera och strukturera ditt eget arbete och leverera på utsatt tid.
 • Du tilltalas av att sätta dig in i vår befintliga kommunikationsplattform, kavla upp ärmarna och ta tag där det behövs för att få saker att hända.
 • Du har mycket lätt att uttrycka dig i skrift och form.
 • Du gillar att möta människor och har inget emot att lyfta luren för att göra en intervju eller flera.
 • Du tycker om att lära dig nya saker och ser till att ta reda på det du inte kan eller förstår.
 • Som person är du prestigelös, nyfiken, strukturerad och lösningsorienterad.

Meriterande:

 • Du vet vad SEO/SEM är och ser fram emot att kombinera den kunskapen med förmågan att göra riktigt bra grejer som hjälper våra kunder att bli bäst på det de gör.
 • Du har riktigt bra koll på de digitala verktyg & analyser som krävs för att lyckas.
 • Grym på något av: text, foto, grafisk design, video, animationer eller något annat kreativt som bidrar till marknadskommunikation utöver det vanliga.

Vad lockar med tjänsten?

Vår marknadskoordinator går snart på föräldraledighet och säger:

– Det bästa med mitt jobb är att det är varierande och att jag får vara del av ett grymt team. Jag lär mig nya saker och utvecklas hela tiden. Här får jag använda min förmåga att hålla många saker i huvudet samtidigt* och har den tacksamma uppgiften att driva arbetet framåt. Det betyder till exempel att jag håller koll på deadlines, trender i omvärlden och vad vi sa på senaste mötet, samt på vad vi ska prioritera just nu för att få rätt saker att hända.

Samtidigt får jag kavla upp ärmarna, sätta spaden i jorden och vara kreativ varje dag – i olika projekt tillsammans med kollegorna i vårt tighta marknadsteam och på egen hand när jag till exempel skriver texter för vår webb, från idé till publicering.

*…eller strukturera dem i ett kickass planeringsverktyg, vi använder Asana.

 

Och som två av dina potentiella marknadskollegor uttrycker det:

– Jag har jobbat på Framfot i snart ett år och jag trivs väldigt bra. Det är en positiv, öppen och inkluderande stämning här som är ganska unik. Vi är en liten marknadsavdelning med stora ambitioner och ibland har vi ganska mycket att göra, men det känns ändå alltid kul att gå till jobbet. På något sätt hinner vi alltid med en fika också, det gillar jag.

Min chef är bra på att se och lyfta mina styrkor, och på att pusha på och coacha om det är något jag kan behöva bli bättre på. Jag känner att jag har utvecklats i min yrkesroll och lärt mig massor under de här månaderna. Om det behövs så kan han också ta ett snabbt beslut, vilket jag tycker är jätteviktigt hos en bra chef. Det är kul att jobba här!

 

– Att arbeta på Framfot är som att spela i ett fotbollslag. Vi jobbar framåt och har fokus på målet. Idéer tas emot av nyfikenhet och öppenhet – och den stora vinsten kommer när det ställs frågor och diskussioner växer fram. Syftet är alltid att idag blir bättre än igår.

Man behöver inte vara stresstålig men bör tycka om att tempot kan växla. Man behöver inte kunna hålla alla bollar i luften samtidigt, men bör tycka om att variera sina uppgifter. Att jobba på Framfot är en fantastisk möjlighet att utvecklas och samtidigt vara en del av ett grymt roligt och skönt gäng som alltid inleder ett möte med att skratta och avslutar med ett mål.

Praktisk information

Uppdraget är ett föräldravikariat på heltid i minst 12 månader, med möjlighet till fast anställning.

Placering på vårt huvudkontor, Kungsholmen i Stockholm. Tillträde snarast.

För att söka

Den här rekryteringen är i slutfas och vi tar inte längre emot ansökningar för aktuell tjänst. Stort tack för visat intresse!

Om Framfot

Verksamheten utgår från vårt huvudkontor och konferensanläggning beläget högt upp i DN-skrapan på Kungsholmen med svårslagen utsikt över Riddarfjärden.

Framfot är ett innovativt utbildningsföretag som utvecklar människor, organisationer & affärer genom utbildning, coachning & konkret konsulthjälp. Vi erbjuder praktiska & behovsanpassade utbildningar inom ledarskap & projektledning, sälj & marknad, HR & personal samt kommunikation & retorik och har ett brett spektrum av kunder och uppdrag över hela landet.

Vår mission är att våra kunder skall nå sina mål, bli bäst på det de gör och trivas tillsammans medan de gör det.

Hur vi gör det utgår helt från kundens situation och mål. Vår vision är att vara det självklara valet och leda lärandet. Våra värdeord är glädje, engagemang, mod, omtanke och innovation.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter, erbjudanden, kunskap och tips för framgång från Framfot genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.

Våra bästa tips

Här delar vi med oss av våra bästa tips och den senaste forskningen för dig som vill nå framgång i yrkeslivet.

Frukostseminarium: Varför gör de inte som jag säger?

Kostnadsfritt seminarium om ledarskap – i Stockholm, Malmö och Göteborg. Boka din plats idag!

Seminarium: Från duktiga specialister till närvarande ledare

Vi bjuder på konkreta verktyg för ett modigare ledarskap. Frukostseminarium i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.