Kompetensinventering

Kompetens­inventering ger en tydlig bild av dina ut­vecklings­möjlig­heter

Med en kompetensinventering kartlägger vi din kompetens, dina drivkrafter och dina möjligheter till utveckling kopplat till organisationens strategier och mål. Resultatet av analysen visar på behovet av kompetensutveckling inför beslut om utbildning och andra aktiviteter i syfte att öka kunskapsnivån.

Kompetensinventeringen är ett 360 graders analysverktyg där du får feedback från dina medarbetare och det används inom ledarskap, affärsmannaskap, säljledning och projektledning. Analysen ger värdefull information före konsultativ coachning, före anpassade utbildningar samt ingår ofta som en del i en förstudie.

Tillsammans med en förstudie utgör kompetensinventering ett upphandlingsunderlag när ni väljer att gå vidare med olika utbildningsinsatser, rekrytering och organisationsutveckling.

Kostnadsfri analys eller kostnadsförslag

Är du intresserad av att få en kostnadsfri analys eller ett kostnadsförslag på kompetensinventering är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller kontaktar dig och pratar igenom dina behov.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.