Individuell coachning

Individuell coachning som ger dig ett försprång

Låt Framfot bli din egen framgångstränare med individuell coachning som har fokus på affärsnyttan. Du utvecklar dig själv som individ och får hjälp att tillämpa dina färdigheter för att lyckas i din yrkesroll, på samma sätt som en personlig tränare ger dig bättre effekt av din fysiska träning.

Den konkreta nyttan med coachning är att du som är ambitiös får hjälp att växa och ta ett större ansvar samt att dolda talanger får möjlighet till utveckling. Dina förutsättningar att lyckas i din yrkesroll ökar och bidrar till att organisationen når uppsatta mål. Exempel på positiva effekter kan vara att nya kontor öppnas, dålig stämning vänds till positiv eller att försäljningen ökar.

Situationer då coachning ger bra effekt:

  • När du står inför utmanande uppgifter som kräver snabba resultat, där trial-and-error inte är ett alternativ.
  • När du vill övervinna mentala hinder som påverkar prestationen.
  • När du vill hitta omedelbara lösningar på konkreta vardagsutmaningar.
  • När du vill bli effektivare i vardagen.
  • När du vill gå från att veta till att göra

Offertförfrågan

Vi har förmånliga avtal för dig som är intresserad av coachning för en eller flera individer i organisationen. Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på telefon 08-653 01 80 så berättar vi mer.

ref_andreas-thunmarker

 

“Leder till förbättrat och effektivare ledarskap“
Andreas Thunmarker, Bilda Öst

Mer information om individuell coachning

Är du intresserad av individuell coachning är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med mer information eller kontaktar dig och pratar igenom dina behov.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.