Sätt företagskulturen i ryggmärgen

Sätt företagskulturen i ryggmärgen

Genom den företagsanpassade utbildningen Sätt företagskulturen i ryggmärgen får du hjälp att plantera  företagskulturen i ryggmärgen på personalen och skapa en plan för hur ni framtidssäkrar den. Med andra ord: Du får en lösning som gör att nutida och framtida personal förstår och tar till sig företagets värderingar och deltar aktivt i att uppnå satta mål.

Insatsen sker i fem steg där vi börjar med att ta pulsen på medarbetarna och ta reda på vad de tycker genom en personalbarometer. I steg två träffar vi ledning och tongivande chefer för att analysera ledningens roll och göra en konkret handlingsplan för hur ni ska arbeta för att medarbetarna ska bli delaktiga i att nå målen. I steg tre deltar både medarbetare och ledning i en teambuildingprocess i syfte att beskriva målen och hur organisationen ska nå dem. I steg fyra deltar medarbetare och ledning i arbetet med att sammanställa er företagskultur samt era tankar om hur ni ska nå målen.

En månad efter genomförd utbildnings sker en uppföljning i form av en enkät, resultatet visar hur ni lyckats med förändringen, och avslutningsvis får ni tips på hur ni kan fortsätta hålla ert målarbete levande på egen hand.

Kursinnehåll:

  • Ta pulsen på medarbetarna
  • Ledningens roll
  • Skapa delaktighet och acceptans
  • Framtidssäkra
  • Uppföljning och avslut

Offert på anpassade uppdrag

Är du intresserad av anpassade uppdrag formade efter ditt företags unika behov är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller kontaktar dig och pratar igenom dina behov.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.