Utbildningspaket för kompetensutveckling

Kostnadseffektiv utbildning med förköpta utbildningsdagar

Framfots utbildningsportfölj ger dig möjlighet att förköpa utbildningsdagar. På så sätt säkerställer du att det finns budget att investera i utbildning när behov av kompetensutveckling uppstår. Du får en flexibel lösning som gör det möjligt att välja fritt från våra schemalagda utbildningar och skicka flera medarbetare på utbildning samtidigt. Rätt kompetens i rätt tid med bästa tänkbara ekonomiska lösning.

Utbildningsportfölj 30 dagar

Pris utbildningspaket 130 200 kr
Normalpris, upp till 208 500 kr
Behovsanalys av deltagare ingår

  • Du sparar 78 300 kr

Boka stor portfölj

Utbildningsportfölj 20 dagar

Pris utbildningspaket 93 200 kr
Normalpris, upp till 139 000 kr
Behovsanalys av deltagare ingår

  • Du sparar 45 800 kr

Boka mellanportfölj

Utbildningsportfölj 10 dagar

Pris utbildningspaket 49 800 kr
Normalpris, upp till 69 500 kr
Behovsanalys av deltagare ingår

  • Du sparar 19 700 kr

Boka liten portfölj

Utbildningsportföljen gäller för hela organisationen på samtliga schemalagda utbildningar. Du behöver inte bestämma i förväg vilka utbildningar du ska boka eller vilka personer du skickar, utan har full flexibilitet att välja de insatser och funktioner som är viktigast att utveckla för att nå företagets mål. Så att ni får den kompetensutveckling ni behöver, när ni behöver den. Förköpta utbildningsdagar gäller tills de är förbrukade och påverkas inte av framtida prishöjningar.

Kompetensanalys för rätt kompetensutveckling

Med en snabb och effektiv metod tar vi tempen på kompetensen innan ni bokar utbildning. Resultatet av analysen är en snabbfotad och flexibel utvecklingsplan som hjälper dig att använda de utbildningsdagar företaget köpt på bästa tänkbara sätt kopplat till uppsatta mål. Vi rekommenderar att du gör analysen som är valfri för ökad effekt på utbildningsinsatserna.

ref_Monia-Prittinen

 

“Vi sparade administrativ tid och resurser“
Monia Prittinen, Mälarlaser AB

Mer information om utbildningspaket

Är du intresserad av att veta mer om kostnadseffektiva utbildningspaket och den kompetensinventering som ingår är du välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller kontaktar dig och pratar igenom dina behov.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.