Utbildningspaket för kompetensutveckling

Kostnadseffektiv utbildning med förköpta kursdagar

Framfots kurspaket ger dig möjlighet att förköpa kursdagar. På så sätt säkerställer du att du har budget att investera i utbildning när behovet uppstår. Du får en flexibel lösning som gör det möjligt att välja fritt ur våra öppna kurser och skicka flera medarbetare på kurs samtidigt. Rätt kompetens i rätt tid med bästa tänkbara ekonomiska lösning.

Kursportföljerna gäller för hela organisationen på samtliga schemalagda kurser. Du behöver inte bestämma i förväg vilka kurser du ska boka eller vilka personer du skickar, det innebär full flexibilitet att välja de insatser och funktioner som är viktigast att utveckla för att nå företagets mål. Förköpta kursdagar gäller tills de är förbrukade och påverkas inte av framtida prishöjningar.

Kompetensanalys ingår i kurspaketen

Med en snabb och effektiv metod tar vi tempen på kompetensen. Resultatet av analysen är en snabbfotad och flexibel utvecklingsplan som hjälper dig att använda de kursdagar företaget köpt på bästa tänkbara sätt kopplat till uppsatta mål. Vi rekommenderar att du gör analysen som är valfri för ökad effekt på utbildningsinsatserna.

Kurspaket 25 dagar

Pris kurspaket 101 800 kr
Normalpris, upp till 155 000 kr
Kompetensanalys ingår, värde 34 000 kr

  • Du sparar 59 450 kr
Boka Stora kursportföljen

Kurspaket 10 dagar

Pris kurspaket 46 600 kr
Normalpris, upp till 64 500 kr
Kompetensanalys ingår, värde 14 000 kr

  • Du sparar 17 900 kr
Boka Lilla kursportföljen

Mer information om utbildningspaket

Är du intresserad av att veta mer om kostnadseffektiva utbildningspaket och den kompetensinventering som ingår är du välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller kontaktar dig och pratar igenom dina behov.

Beställ Utbildningskatalog

Bild på Framfots utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.