Veronica Fjäll
01 November 2018

Management by fear – strunta i det!

Av:

Management by fear Halloween

Strunta i Management by fear – kom till oss och träna på att använda kraften rätt istället.

Vissa chanser är för bra för att låta passera. Som när vi riggat studion för att filma tipsvideos och Darth Vader sveper förbi i Framfotkorridoren. Många av våra kunder har välförtjänta höstlov just nu och gänget på Framfot är själva i lokalerna. Då passade vår alltid lika välklädda säljare Markus Wikström på att ta en ”Casual Wednesday”. Och gästa i en tipsvideo, som blev lite annorlunda.

Använd kraften på rätt sätt! Gör vår kostnadsfria behovsanalys och få svar på vad du kan vässa för att bli bäst på det du gör.

Fler tips om ledarskap hittar du här!

Alla våra ledarskapsutbildningar hittar du här. Helt Management by fear-fritt.

Använd kraften rätt!

Ingen föds till ledare - men alla har kraften i sig. Vi hjälper dig gärna med utbildning, coachning och konsulttjänster för att du ska bli bäst på det du gör. Oavsett om du gillar StarWars eller inte. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Kommentarer

Lämna en kommentar

Prenumerera på våra tips för framgång

Ligg steget före med praktiska tips du har direkt nytta av i din vardag.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.