Medarbetarundersökning

Medarbetarundersökning som ger tydliga mål genom analys av kommunikation och klimat på arbetsplatsen

Ta tempen på organisationen. En medarbetarundersökning som analyserar kommunikationen och klimatet på arbetsplatsen ger en tydlig bild av vilka åtgärder du behöver vidta för att nå uppsatta mål.

Ta organisationen till nästa nivå genom att lägga fokus på rätt saker. En analys av hur kommunikationen fungerar samt en heltäckande medarbetarundersökning ger dig svar på vilka åtgärder företaget behöver genomföra. Med en tydlig rapport som innehåller konkreta förslag får du de verktyg du behöver för att sätta planerna i verket.

Medarbetarundersökningen är ett användbart verktyg för strategisk kompetensutveckling och hjälper dig att

tydliggöra vilka utmaningar som går att lösa med utbildning samt vad som kräver andra insatser från ledningen.

Analysen är också effektiv vid ledarskapsutveckling i hela organisationen och ger tydliga mål att arbeta mot. Mätpunkter före och efter genomförda åtgärder visar på effekten av insatsen.

Kostnadsfri analys eller kostnadsförslag

Är du intresserad av att få en kostnadsfri analys eller ett kostnadsförslag på medarbetarundersökning är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller kontaktar dig och pratar igenom dina behov.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.