Motivations- och drivkraftsanalys

Analys för ökad förståelse av vad som motiverar och driver personalen

Motivations- och drivkraftsanalysen belyser vad det är som motiverar dig och andra. Du får svar på vad det är som driver dig i ditt arbete samt varför värderingar och attityder är viktiga i arbetslivet.

Människor har olika drivkrafter och mål. Med ökad insikt i hur medarbetarens individuella drivkrafter kan matcha organisationens uppfattning om avancemang och befordran lägger du grunden för bättre arbetsklimat. Analysen synliggör individens drivkrafter och utveckling i yrkeslivet samt ökar förståelsen för hur människor skiljer sig åt i sin syn på sin karriär. Den utgör också ett bra underlag för sammansättning av fungerande grupper och för att effektivisera arbetet i befintliga grupper.

Motivations- och drivkraftanalysen används med fördel i anpassade gruppinsatser, skräddarsydda utbildningar och inför coachning. Medarbetare, chefer och ledning får ökad förståelse för vad som behövs för att öka motivationen och behålla kompetent personal.

Kostnadsfri analys eller kostnadsförslag

Är du intresserad av att få en kostnadsfri analys eller ett kostnadsförslag på motivations- och drivkraftsanalys är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller kontaktar dig och pratar igenom dina behov.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.