Bokningsvillkor för Framfots utbildningar

Vid anmälan till Framfots utbildningar gäller följande bokningsvillkor.

Anmälan och praktisk info om utbildningen

Anmälan till våra utbildningar är bindande.

Kund får tillgång till utbildningen inom 24 timmar via inloggning i kompetensportal och utbildningen anses därför påbörjad i samband med att kund bokar.

Genom vårt koncept Blended learning by Framfot börjar utbildningen online med inspirerande, interaktivt och roligt innehåll. Så du har en grundläggande kunskap när det är dags för de schemalagda utbildningsdagarna.

Väljer du att gå utbildningen på distans får du inloggningsuppgifter till en smidig & interaktiv videotjänst där vi kan leda utbildningen, dela in er i grupparbeten och arbeta praktiskt även på distans. För mer information se din kompetensportal du får tillgång till inom 24 timmar efter att du bokat din utbildning.*

Våra utbildningar på plats i Göteborg och Malmö går i särskilt utvalda och centralt belägna konferenscenter med närhet till centralstationen på respektive ort. Exakt adress meddelas i utskicket med inloggning till kompetensportalen*.

Våra utbildningar på plats i Stockholm går i våra konferenslokaler i DN-huset, Rålambsvägen 17, på 19:e våningen*.

På samtliga orter har vi avtal med utvalda hotell, som ger dig som deltar på plats rabatt på boendet och en möjlighet att uppleva respektive stads nöjesliv.

*Gäller ej UGL, separat information kommer via mail.

Digiflex – Gå hela utbildningen på distans om du behöver

Med vår distanslösning Digiflex är hela vårt utbud* tillgängligt för dig som inte har möjlighet att delta i en fysisk utbildning. Digiflex innebär att du deltar på distans i en av de ordinarie utbildningar som hålls på plats hos oss. För att delta via Digiflex behöver du en dator med fungerande ljud, mikrofon, kamera och en stabil internetuppkoppling.

När du nyttjar Digiflex finns dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du skulle känna behov av det. Detta ingår i utbildningspriset, gäller i mån av plats och inom ett år från din bokning.
För att delta helt på distans anger du Digiflex i samband med att du bokar eller mejlar info (at) framfot.se senast 48 timmar innan utbildningen börjar. Läs mer här.

Tider

Tiderna för de schemalagda utbildningsdagarna är 9.00-17.00.

För att du ska få ut det du önskar av utbildningen, samt av respekt för dina utbildningskamrater, ber vi dig avsätta tid i din kalender för att kunna delta i utbildningen fullt ut. Sen ankomst och tidig avvikelse kan påverka din och dina kurskamraters behållning av utbildningen.

I vissa utbildningar ingår individuell coachning eller mentorskap med utbildaren som komplement. Tider för detta bestäms gemensamt med dig som deltar. Du som deltagare ansvarar för att ta dialogen kring dessa med aktuell utbildare eller kundansvarig. Du kan även mejla [email protected]

Detta ingår

I avgiften ingår Blended Learning (kombination av e-learning och utbildarledd utbildning), utbildningsmaterial, SPRINT-konceptet med eventuella analyser, Digiflex (valfrihet att delta på plats eller gå distans) och tillgång till vår kompetensportal upp till ett år efter avslutad utbildning.

Support – Du har även möjlighet att använda oss som bollplank (inom rimliga gränser) upp till tre månader efter avslutad utbildning.

För dig som närvarar på plats ingår konferenspaket med förtäring under dina utbildningsdagar

Fakturering

Utbildningen faktureras i samband med bokning. Betalningsvillkor faktura 20 dagar netto om ej annat överenskommits.

Fakturan ska vara betald innan de schemalagda utbildningsdagarna för att säkerställa deltagande. Det innebär att om du bokar nära inpå en utbildning kan betalningsvillkoren vara kortare än 20 dagar netto.

Ombokning

Kan ske 4 veckor innan utbildningens start utan kostnad.

Vid ombokning 2-4 veckor innan utbildningsstart debiteras en ombokningsavgift á 1200:-.

Vid ombokning senare än 2 veckor innan utbildningsstart debiteras en ombokningsavgift á 2400:-.

Om du får förhinder kan platsen överlåtas till annan deltagare vid din försorg. Vid utebliven närvaro är utbildningsplatsen förverkad.

Specialvillkor för certifieringar och utbildningsportföljer

Certifieringar och utbildningsportföljer innebär ett förköp av utbildningsplatser. Du väljer själv datum från våra ordinarie, schemalagda utbildningar.

  • Utbildningsportfölj kan ej användas för utbildningarna UGL och Certifierad Verksamhetsledare.
  • Om utbildningsplatserna inte nyttjas senast tio (10) år efter beställningsdatum, är dessa förbrukade.

Du kan omboka specifika utbildningsplatser enligt ovan villkor, men utbildningspaketen återbetalas ej om vi ändrar datum för specifika utbildningstillfällen.

Immaterialrätt och nyttjanderätt

Kunden får inte publicera, kopiera eller på annat sätt sprida utbildningsmaterial från Framfot.

Nöjd kund-garanti

Vi på Framfot gör vårt yttersta för att alla våra kunder skall vara helt nöjda. Om du trots det känner att du inte fått det du behöver för att lyckas i din roll, kontakta oss, så ser vi till att du får det du saknar. Garanterat!

Genomförandegaranti

Vi respekterar ditt behov av kompetens. Därför ställer vi aldrig in utbildningar. Däremot kan vi vid enstaka tillfällen tvingas ändra utbildningsdatum. Genomförandegaranti innebär att du är garanterad att din utbildning kommer bli av. Om du har en brådskande situation du behöver hjälp med och en flyttad utbildning ställer till det för dig – kontakta oss så hittar vi en lösning för att ge dig det du behöver just nu.

Force majeur

Framfot ansvarar inte för skador, förseningar, påverkan på uppdraget eller utebliven närvaro som åsamkas kunden på grund av krig, inbördeskrig, revolution eller uppror, myndighetsåtgärd, strejk, lockout, blockad, naturkatastrof, sjukdom, dödsfall eller liknande händelse som Framfot ej kan råda över eller förutse.

Tvist

Tvist rörande tolkning eller tillämpning av dessa villkor liksom annan tvist som har anknytning till Framfots verksamhet, ska avgöras enligt svensk lag vid domstol i Stockholms kommun.

Hantering av dina personuppgifter

Framfot hanterar de uppgifter du lämnar, med syfte att du ska få en bättre upplevelse av Framfots webbplats och våra erbjudanden till dig. Läs mer om vår integritetspolicy här.

* Digiflex gäller ej UGL.

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: