fbpx

Skrivande marknadsassistent till Framfot

Vill du vara med och skapa marknadsföring utöver det vanliga?

Vi söker dig som älskar att uttrycka dig i text, har erfarenhet av att skriva för webben och vill marknadsföra en tjänst som hjälper andra människor och organisationer att växa. Hos oss blir du en viktig kugge i ett drivet och kreativt gäng, på en schysst arbetsplats, med en chef som bryr sig om din utveckling.

Glada människor i grupp söker ny kollega

Minst 15 månaders vikariat med möjlighet till fast anställning.

Varför ska du jobba här?

Vi älskar att göra det vi gör – och det är att hjälpa andra att bli bäst på det de gör. Hos oss får du möjlighet att utvecklas. Dels i ditt skrivande, dels i andra delar av den digitala marknadsföringen. Du tar plats i ett drivet och engagerat marknadsteam med kompetenta och trevliga kollegor. Vi brinner för att göra bra saker för våra kunder (och varandra) – och för att ha roligt, medan vi gör det.

Sök jobbet genom att skicka CV och personligt brev till [email protected]!

Om rollen som skrivande marknadsassistent

Inför att vår marknadskoordinator & content creator går på föräldraledighet gör vi plats för en skrivande marknadsassistent i teamet. Vårt mål är att du ska växa in i rollen och bli en viktig kugge på Framfots marknadsavdelning.

Som skrivande marknadsassistent kommer du planera, producera och publicera olika typer av texter – allt från längre tipsartiklar till kortare säljande texter – på vår hemsida och i andra kanaler.

Text (eller copywriting om du så vill) kommer att vara huvudfokus. Som marknadsassistent avlastar du även övriga teamet med olika varierade uppgifter och ansvarsområden i den dagliga marknadsföringen.

Vi är ett litet, flexibelt team som månar om varandra och om resultatet. Hos oss är det alltid 100% välkommet att bolla idéer, ge och be om feedback. Vi hjälps åt!

Kvalifikationer och meriter

Så – vad krävs av dig?

Du kommer skriva artiklar inom våra verksamhetsområden: ledarskap, projektledning, kommunikation, retorik, HR och personal samt sälj & marknad. Att du har ett intresse för och viss erfarenhet av dessa frågor är en förutsättning för att lyckas. Samt att du kan klä på dig det språk vi på Framfot använder.

Förutom det behöver du:

  • Vara en fena på att skriva! Med det menar vi dels att du uttrycker dig språkligt korrekt. Och framför allt att du har förmågan att väcka känslor och intresse hos andra, med hjälp av text.
  • Utbildning i marknadsföring.
  • Ett par års relevant arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och kommunikation.
  • Tycka om att göra research, plöja igenom rapporter, plocka ut det mest väsentliga och berätta om det med egna ord.
  • Kunna planera och leda ditt eget arbete och producera snabbt när det gäller.
  • Vara kommunikativ och ha framförhållning i samarbetet med övriga teamet.
  • Inte vara rädd för att lära dig nya program och tekniker.
  • Tycka om att ha örat mot rälsen kring vad som händer och sker.
  • En vilja att lära dig och utvecklas tillsammans med oss.

En blivande kollega berättar:

Jag har jobbat på Framfot i snart fyra år och jag trivs väldigt bra. Det är en positiv, öppen och inkluderande stämning här som är ganska unik. Vi är en liten marknadsavdelning med stora ambitioner och ibland har vi ganska mycket att göra, men det känns ändå alltid kul att gå till jobbet. På något sätt hinner vi alltid med en fika också, det gillar jag.

Min chef är bra på att se och lyfta mina styrkor, och på att pusha på och coacha om det är något jag kan behöva bli bättre på. Jag känner att jag har utvecklats i min yrkesroll och lärt mig massor under mina år här. Om det behövs så kan han också ta ett snabbt beslut, vilket jag tycker är jätteviktigt hos en bra chef. Det är kul att jobba här!

Praktisk information

Uppdraget är ett föräldravikariat på heltid i minst 15 månader, med möjlighet till fast anställning.

Lön: Fast lön samt förmånligt pensionssparande, friskvårdsbidrag och möjlighet till egen utbildning.

Placering: på vårt huvudkontor i DN-skrapan, Rålambsvägen 17, Stockholm. Vi anpassar oss utifrån rådande restriktioner avseende hemarbete.

Tillträde: Så snart vi hittat rätt person.

Ansökan: Skicka ditt CV med personligt brev till [email protected]. Märk din ansökan med ”skrivande marknadsassistent”. Vi behandlar ansökningarna löpande, så vänta inte! Tillträde så snart vi hittat rätt person.

Vid frågor är du välkommen att kontakta sälj- och marknadschef Erik Sjögren på 070-653 10 83.

Våga ta steget - Framfot företagsutbildning

Om Framfot

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj & marknad, kommunikation & retorik samt personal & HR. Vi är stolta över våra många nöjda kunder. Vi verkar alltid för att skapa en skillnad för uppdragsgivare och kursdeltagare, vilket du kommer märka i takt med att du växer in din roll.

Vårt förhållningssätt skiljer sig från andra i samma bransch. Utmaningen – om du antar den – är att förstå kundens behov, koppla ihop det med de lösningar vi har och kunna kommunicera det så att kunden ser nyttan.

Företaget har funnits sedan 2005 och sitter i egna konferenslokaler i DN-husets 19:e våning på Kungsholmen.

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Webbinarium

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: