Vi söker en säljare som löser organisationsproblem

Vill du vara med och skapa välmående och hållbara organisationer, och samtidigt ha roligt medan vi gör det? Då ska du söka det här jobbet.

Tjänsten är tillsatt, tack för visat intresse!

Vi söker en ny kollega till Framfot företagsutbildning. Du tar plats i ett drivet och kreativt säljteam och får möjlighet att utmanas och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

Varför ska du jobba här?

Vi erbjuder en bra arbetsplats där folk är schyssta, med en chef som bryr sig om din utveckling, frihet under ansvar och möjligheten att sälja en oerhört rolig tjänst. Att arbeta med människors och organisationers utveckling liknar ingenting annat. Vi har fördubblat omsättningen de senaste sex åren och arbetar målinriktat mot vår vision att leda lärandet och vara det självklara valet. Vill du vara med på tillväxtresan i det mest snabbfotade utbildningsföretaget?

Sök jobbet genom att mejla CV och personligt brev till oss på [email protected]! Märk ansökan ”Säljare”.

Om rollen som säljare

Du blir en viktig kugge i vårt drivna säljteam där du kommer driva egen försäljning, genom att vägleda beslutfattare i små och stora organisationer, med olika förutsättningar och behov. Du hanterar hela säljprocessen från inledande samtal till kundmöte, behovsanalys, planering och uppföljning av uppdraget. Du kommer att hjälpa våra kunder med allt från öppna schemalagda utbildningar till anpassade utbildningar. Hos oss är du inte bara en säljare – du hjälper kunden att utvecklas.

Du kommer att jobba både med att utveckla befintliga kunder och med att ta in nya kunduppdrag.

Säljchefen berättar vad som är viktigt för oss

I den här videon ser du din potentiellt blivande chef berätta om hur vi ser på säljkultur som premierar vassa armbågar.

 

Vem är du?

Vi tror att du drivs av tanken på att sälja utveckling och att hjälpa andra att lyckas.

Oavsett bakgrund tror vi att du känner igen dig i följande:

  • Du vill vara med och skapa välmående och hållbara organisationer.
  • Du är troligtvis en person som ofta får höra att du är bra på att lyssna.
  • Du har lätt för att lära, är kommunikativ, har ett starkt driv för att göra affärer och är intresserad av att växa med ökat ansvar.
  • Du har lätt för att öppna upp och driva flera dialoger och projekt samtidigt.
  • Du känner dig trygg med att leda möten och driva försäljning med egen hand.
  • Du har lätt för att jobba fokuserat på egen hand och att samarbeta med kollegor.

För att trivas på Framfot är det viktigt att du vill vara en del av teamet. Vi tror på lagarbete, att hjälpa varandra och lära av varandra. Samtidigt behöver du kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar. Vi finns där för att stötta dig men du måste göra jobbet.

Starkt meriterande:

  • Utbildning eller erfarenhet inom ledarskap och organisationsutveckling
  • Erfarenhet av försäljning eller kundhantering
  • En grundläggande förståelse för affärsekonomi

Hur kan din utveckling se ut?

Den här rollen erbjuder en sällsynt möjlighet till utveckling – om du är beredd att göra jobbet som krävs och har pannbenet för det. Vi kommer träna dig i hur vi säljer och hjälper kunden på samma gång. Det långsiktiga målet är att du ska fungera som en utbildningsexpert, förändringsledare, coach och managementkonsult för de kunder du möter i rollen som säljare. Du kommer få möjlighet att se dina kunder växa genom utbildning för framgång – vilket också leder till givande utveckling för dig själv (vi lovar!).

Potentiella kollegor berättar: ”Att jobba med sälj här innebär inte alls att vara…”

”Jag hade egentligen ingen större erfarenhet av sälj och fick bra stöd i hur man gör. Att jobba med sälj här innebär inte alls att vara krängig. Genom jobbet får jag möjlighet att sätta mig in i olika typer av kunder och verksamheter. Att vara med kunden från ett initialt problem till att se effekterna i slutändan känns både meningsfullt och kul.”

”Jag trivs verkligen på Framfot! Det här är en arbetsplats där jag fått stöd och känt mig välkommen från första början. Det har gjort att jag vågar utmana mig själv utan att vara rädd för att misslyckas – vilket också gör att jag fortsätter att utvecklas och trivs på jobbet”.

Praktisk information

Lön: Fast lön plus provision samt en hel del andra förmåner, exempelvis pensionssparande, friskvårdsbidrag och utbildning.

Arbetstid: Heltid.

Placering: På vårt kontor i DN-skrapan, Rålambsvägen 17, Stockholm. Med flexibilitet att jobba hemifrån efter introduktionen.

Ansökan: Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Säljare” i ämnesraden. Tillträde så snart vi hittat rätt person, så vänta inte.

Vid frågor är du välkommen att kontakta teamledare Daniel Lindberg på 072-062 40 49.

Våga ta steget - Framfot företagsutbildning

Om Framfot

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj & marknad, kommunikation & retorik samt personal & HR. Vi är stolta över våra många nöjda kunder. Vi verkar alltid för att skapa en skillnad för uppdragsgivare och kursdeltagare, vilket du kommer märka i takt med att du växer in din roll.

Vårt förhållningssätt skiljer sig från andra i samma bransch. Utmaningen – om du antar den – är att förstå kundens behov, koppla ihop det med de lösningar vi har och kunna kommunicera det så att kunden ser nyttan.

Företaget har funnits sedan 2005 och sitter i egna konferenslokaler i DN-husets 19:e och 20:e våning på Kungsholmen.

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: