Vi söker utbildare inom ledarskap & projektledning

Vi söker dig som drivs av att utveckla andra inom ledarskap och projektledning. Du har erfarenhet av att träna, utbilda och facilitera och är riktigt bra på det. Hos oss blir du en viktig del av ett engagerat team där du får möjlighet att utveckla dig själv, andra människor och praktiska utbildningar som hjälper våra kunder att lyckas i sina yrkesroller.

Framfots affärsidé är att hjälpa våra kunder att bli bäst på det de gör – genom praktiska och behovsanpassade utbildningar.

Vi jobbar alltid upplevelsebaserat med mycket konkret träning som ger effekt direkt i utbildningen. (Så om du föredrar att hålla inspirerande låda med PowerPoint som talmanus behöver du inte söka denna tjänst.)

Du ska vilja och kunna arbeta upplevelsebaserat med träning och praktiska övningar som hjälper våra kunder att gå från att veta till att göra i den fysiska utbildningen.

Du ska också kunna bidra till att skapa och utveckla innehåll tillsammans med vår utvecklingsavdelning för att förmedla teori och verktyg via vår plattform för blended learning.

Brinner du för att hjälpa andra att växa och utvecklas?

Om tjänsten

Tillsammans tränar vi morgondagens medarbetare och chefer för framtidens organisationer.

Du kommer jobba med schemalagda utbildningar och företagsanpassade uppdrag, som kan vara allt från en workshop till återkommande längre utbildningsinsatser. Framfot erbjuder också konsultinsatser och analysverktyg som ett komplement till utbildning för att handgripligen stötta förändring och organisationsutveckling.

Du tar plats i ett snabbfotat, kreativt och engagerat lag som ger dig möjlighet att påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra utbildningar och metoder. Alla våra utbildningar bygger på modellen SPRINT och vårt innehåll för blended learning är under ständig utveckling.

Om dig

 • Du har dokumenterad flerårig erfarenhet av att utbilda. Antingen kommersiellt eller i stor omfattning internt i större organisationer.
 • Du har inriktningen ledarskap och projektledning. Och relevant arbetslivserfarenhet som gör att du kan bidra med egna exempel.
 • Du känner dig trygg i att skapa, utveckla och leda upplevelsebaserad träning som hjälper deltagarna att gå från att veta till att göra direkt i utbildningen.
 • Du har förståelse för kundens affär, verksamhet och hur vi kan hjälpa dem bli ännu bättre på det de gör.
 • Du har en positiv energi som sprider sig till deltagare och kollegor.
 • Du kan inte låta bli att utveckla material, verktyg, övningar, metodik, träningsupplägg och pedagogik och tar aktiv del i att skapa utbildningsinsatser för blended learning.

Följande är ett plus men inte ett måste …

 • Kompetens att utbilda i något av våra andra verksamhetsområden.
 • Det är meriterande om du kan utbilda på engelska eller andra nordiska språk än svenska.

Vi erbjuder dig

 • Möjlighet att vara en positiv påverkansfaktor som gör skillnad för våra kunder.
 • Chans att hjälpa individer hitta modet att skapa nya vanor som ger positiv effekt på arbetsplatsen.
 • Utbyte och samarbete i en dynamisk och kreativ miljö.
 • Spännande uppdrag med både små och stora kunder.
 • En möjlighet att vara med och skapa framtidens utbildningsmetoder och förändra utbildningsbranschen.

Vad säger dina blivande kollegor?

– Jag tycker det är fantastiskt att på heltid få ägna mig åt utvecklingsfrågor. Med det menar jag inte bara att få vara delaktig och kunna bidra till andras utveckling utan att även få utveckla mig själv. I utbildarrollen får jag hela tiden lära mig nya saker som jag sedan får vara med och dela med mina deltagare. Vi utbildare har ett stort utbyte av varandra och en fantastisk sammanhållning i gruppen. För mig som varit ensam i min roll känns det fantastiskt att få ett helt gäng av seniora, duktiga och härliga kollegor.

– På Framfot får jag möjlighet att använda min kreativa förmåga, arbeta med frihet under stort ansvar och samverka tillsammans med ett team av kollegor som jag ser fram emot att träffa när jag går till jobbet!

– Utbildargruppen på Framfot är ett härligt gäng som verkligen bryr sig om varandra. Själv har jag jobbat här i drygt sex år. Det är lärorikt, ibland utmanande och oftast inspirerande och kul. För att passa in här så är det en fördel om du känner dig trygg i din roll och är ganska självgående. Tempot är ofta högt, det finns en bra blandning och variation i vårt utbud och du har ett stort individuellt ansvar i planering och genomförande. Välkommen i gänget!

Praktisk information

 • Urval sker löpande.
 • Placering Stockholm.
 • Vissa uppdrag kräver resor, uppskattningsvis fem gånger per månad. Oftast inom landets gränser men vid enstaka tillfällen i andra länder.
 • Du ansvarar för din egen beläggning genom samverkan med säljkollegor och lyhördhet för tänkbara kundbehov.
 • Fast lön plus bonus samt tjänstepension.

För att söka tjänsten

Skicka din ansökan till [email protected]. Eventuella frågor besvaras av konsultchef Per Wengrud, 072-066 51 46.

Våga ta steget – bli bäst på det du gör!

Framfot är ett innovativt utbildningsföretag som utvecklar människor, organisationer och affärer genom utbildning, coachning och konkret konsulthjälp.

Vi erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap & projektledning, sälj & marknad, personal & HR och kommunikation & retorik och har ett brett spektrum av kunder och uppdrag över hela landet. Verksamheten utgår från vårt huvudkontor beläget högt upp i DN-skrapan med svårslagen utsikt över Riddarfjärden.

Vår mission är att våra kunder ska tjäna mer pengar, bli bäst på det de gör och ha roligast medan de gör det. Hur vi gör det utgår helt från kundens situation och mål.

Vår vision är att vara det självklara valet och leda lärandet. Våra värdeord är glädje, engagemang, mod, omtanke och innovation.

Framgångsmagasinet

Ligg steget före med praktiska tips som du har direkt nytta av i din vardag

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: