Vi söker en utvecklingsansvarig utbildare med stort engagemang

Vår fantastiska kollega och utvecklingsansvarige går vidare till ett spännande chefsjobb inom Region Stockholm. Därför söker vi en person som vill axla manteln och leda våra kompetenta utbildare i arbetet med att skapa och utveckla utbildning. Någon som är grym på struktur och planering och samtidigt har förmågan att hålla blicken fäst framåt i arbetet mot vår gemensamma vision. Är det du?

Camilla berättar: ”Det här är det bästa med rollen…”

I den här videon ser du vår utvecklingsansvariga utbildare Camilla berätta om vad hon tycker är viktigt att kunna och tycka om, för att trivas i rollen.

Sök jobbet genom att mejla CV och personligt brev till oss! Märk ansökan med ”utvecklingsansvarig”.

Om tjänsten

Som utvecklingsansvarig utbildare tar du ledartröjan kring utveckling & metoder i ett snabbfotat, kreativt och engagerat lag som ger dig möjlighet att påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra utbildningar och metoder. Alla våra utbildningar bygger på modellen SPRINT och vårt innehåll för blended learning är under ständig utveckling. Klicka runt på vår hemsida för att se mer om hur vi tänker kring pedagogik.

Den här tjänsten ställer krav på att arbeta långsiktigt, samtidigt som det behövs en flexibilitet kring omvärldsförändringar.

Ett konkret exempel på vad det kan innebära är när vi med mycket kort varsel ställde om alla våra utbildningar till distans. Ett annat är att långsiktigt leda arbetet med att skapa evidensbaserade träningsprogram med blended learning som stöd.

Parallellt med utvecklingsarbetet genomför du själv vissa schemalagda utbildningar och företagsanpassade uppdrag, som kan vara allt från enskild coachning till återkommande längre utbildningsinsatser.

Tillsammans tränar vi morgondagens medarbetare och ledare för framtidens organisationer.

Vem är du?

 • Du är skicklig på att samordna och leda utvecklingsarbete.
 • Du har vana av att framgångsrikt leda team av experter.
 • Du har relevant, akademisk examen, med inriktning på beteendevetenskap och/eller pedagogik.
 • Du har ett stort intresse för beteendevetenskap och psykologi i allmänhet, och organisationspsykologi i synnerhet.
 • Du kan inte låta bli att utveckla material, verktyg, övningar, metodik, träningsupplägg och pedagogik och tar aktiv del i att skapa och hålla utbildningsinsatser.
 • Du har dokumenterad flerårig erfarenhet av att utbilda. Antingen kommersiellt eller i stor omfattning internt i större organisationer.
 • Du har inriktningen ledarskap och projektledning. Och relevant arbetslivserfarenhet som gör att du förstår de olika verkligheter som möter våra olika kunder.
 • Du känner dig trygg i att skapa, utveckla och leda upplevelsebaserad träning som hjälper deltagarna att gå från att veta till att göra direkt i utbildningen.
 • Du har förståelse för kundens affär, verksamhet och hur vi kan hjälpa dem bli ännu bättre på det de gör.
 • Du har en positiv energi som sprider sig till deltagare och kollegor.

OBS! Det är INTE tillräckligt att du arbetat inom skolans värld.

Vi erbjuder dig

 • En möjlighet att leda skapandet av framtidens utbildningsmetoder och förändra utbildningsbranschen.
 • Utbyte och samarbete i en dynamisk och kreativ miljö.
 • Arbeta i nära samarbete med ledningen. Du rapporterar direkt till VD.
 • Möjlighet att vara en positiv påverkansfaktor som gör skillnad för våra kunder.
 • Chans att hjälpa individer hitta modet att skapa nya vanor som ger positiv effekt på arbetsplatsen.
 • Spännande uppdrag med både små och stora kunder.

Vad säger dina blivande kollegor?

– Jag tycker det är fantastiskt att på heltid få ägna mig åt utvecklingsfrågor. Med det menar jag inte bara att få vara delaktig och kunna bidra till andras utveckling utan att även få utveckla mig själv. I utbildarrollen får jag hela tiden lära mig nya saker som jag sedan får vara med och dela med mina deltagare. Vi utbildare har ett stort utbyte av varandra och en fantastisk sammanhållning i gruppen. För mig som varit ensam i min roll känns det fantastiskt att få ett helt gäng av seniora, duktiga och härliga kollegor.

– På Framfot får jag möjlighet att använda min kreativa förmåga, arbeta med frihet under stort ansvar och samverka tillsammans med ett team av kollegor som jag ser fram emot att träffa när jag går till jobbet!

– Utbildargruppen på Framfot är ett härligt gäng som verkligen bryr sig om varandra. Själv har jag jobbat här i drygt sex år. Det är lärorikt, ibland utmanande och oftast inspirerande och kul. För att passa in här så är det en fördel om du känner dig trygg i din roll och är ganska självgående. Tempot är ofta högt, det finns en bra blandning och variation i vårt utbud och du har ett stort individuellt ansvar i planering och genomförande. Välkommen i gänget!

Praktisk information

 • Urval sker löpande.
 • Placering Stockholm.
 • Normalt ca 4 resdagar per månad.
 • Fast lön plus bonus, samt tjänstepension.

För att söka tjänsten

Skicka din ansökan till [email protected]. Skriv ”Utvecklingsansvarig” i ämnesraden. Eventuella frågor besvaras av Erik Sjögren, 070-653 10 83.

 

Våga ta steget - Framfot företagsutbildning

Om Framfot

Framfot är ett innovativt utbildningsföretag som utvecklar människor, organisationer och affärer genom utbildning, coachning och konkret konsulthjälp.

Vi erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap & projektledning, sälj & marknad, personal & HR och kommunikation & retorik. Vi har ett brett spektrum av kunder och uppdrag över hela landet och är stolta över de utvärderingar och resultat vi får och når. Företaget har funnits sedan 2005 och sitter i egna konferenslokaler i DN-husets 19:e våning på Kungsholmen.

Vår mission är att våra kunder ska nå sina mål, bli bäst på det de gör och ha bra samarbete för att lyckas. Hur vi gör det utgår helt från kundens situation och mål.

Vår vision är att vara det självklara valet och leda lärandet. Våra värdeord är glädje, engagemang, mod, omtanke och innovation.

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Webbinarium

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: