fbpx

En kartläggning av chefsrollerna ger underlag för rekrytering, utbildning och karriärutveckling

Framgångsrikt chefskap innebär att leda sig själv, personalen och verksamheten. En ledarinventering kartlägger vilka personer i organisationen som är bäst lämpade att leda andra med hänsyn till verksamhet och mål. Slutsatserna i form av tydliga rapporter och kravprofiler ger ett underlag för rekrytering och karriärutveckling. De kan också användas som underlag vid upphandling och utbildning.

Ett framgångsrikt ledarskap beror på faktorer som personliga förutsättningar, organisationens utmaningar och vilka personer du leder. Ett klassiskt misstag är att befordra gruppens främsta specialist vilket kan innebära att organisationen tappar expertkompetens och får en dålig chef. Ett väl fungerande ledarskap är grunden för en framgångsrik och välmående organisation. Ledarskap är ett yrkeskunnande som med rätt förutsättningar och rätt personlighet utvecklas till ett kraftfullt verktyg för framgång. Vem som är lämplig som chef varierar beroende på situation, organisation och avdelning. Säljare, forskare och ledningsgrupper har olika behov. Hur ser det ut hos er? Kontakta oss för att få en offert eller en kostnadsfri genomgång av vad som är bra att tänka på när ni gör en ledarinventering.

begär offert

Kostnadsfri analys

Är du intresserad av att få en kostnadsfri analys är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: