Presentationsteknik

Presentationsteknik

Känner du dig sjukligt nervös inför din presentation eller är du mer erfaren och vill lära dig hur du trollbinder publiken? Då har du kommit rätt!

Våra kurser i presentationsteknik ger dig knepen för att framföra professionella presentationer oavsett din tidigare erfarenheter och kunskaper i att pramföra presentationer. Vi hjälper dig gärna finna rätt kurs som passar din erfarenhet bäst.

Utöver våra schemalagda kurser i presentationsteknik går dessa också att få som företagsanpassade upplägg. Vid företaganpassade upplägg i presentationsteknik kan du får kursen att baseras på precis de detaljer som du tycker är viktiga för just dig och ditt företag.

Kurs: Presentationsteknik

Du får träna på att förbereda och framföra, samtidigt som våra inspirerande kursledare bygger på dina färdigheter och kunskaper. Under dina framträdanden på scenen agerar dina kurskamrater och kursledaren verklighetstrogen publik. Alla övningar och rollspel utgår från din vardag för att skapa en så levande kurs som möjligt. Läs mer om kursen ”Presentationsteknik”.

Kontakta mig

Är du intresserad av att veta mer om våra utbildningar, våra konsulttjänster eller om företaget är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.