Referenser & Case

Kundcase

Kundcase Puls & Träning

Nöjdare kunder och bättre rustad personal – utbildning har lönat sig för Puls & Träning Medarbetare på Puls &… Läs mer

Kundcase Intercopy

Intercopys säljkår lyfter verkliga värden med nya verktyg. ”Viktigt med säljutbildning” Intercopy är en kedja av samverkande, privata… Läs mer

Kundcase CSG

Trygga ledare med stabil bas och bredd utvecklar CSG. CSG är marknadsledande inom bevakning för transportsektorn. Cirka 450… Läs mer

Referenser

 • Utbildningen Presentationsteknik och retorik

  Utbildningen säkerställer att vi får fram vårt budskap.

  Stine Byrler, Air France KLM

  Läs mer

  Det har lönat sig att gå den här utbildningen – nu är jag mer säker i presentationssituationer. Utbildningen har ett bra upplägg av teori varvat med praktik och tack vare kompetensportalen kom alla deltagare väl förberedda till utbildningsdagarna.

  Den höga nivån på kursledaren gjorde att utbildningen kändes väldigt individanpassad – alla blev sedda och fick bra feedback.

  Genom att gå den här utbildningen säkerställer vi att vi får fram vårt budskap, oavsett om det handlar om information, diskussion eller strategi. Effekten blir att vi får med oss våra medarbetare i jobbet mot vårt gemensamma mål. Utbildningen leder helt enkelt till en högre kvalitet i det dagliga arbetet och en mer snabbfotad organisation.

  I min roll som chef förväntas jag hålla en hel del presentationer och det var något som jag ville bli bättre på. Under utbildningsdagarna blev vi coachade genom övningar i skarpt läge och jag fick med mig flera bra verktyg som jag kan använda direkt i verksamheten, nu är det upp till mig att träna på dem.

  Jag tycker också att det är viktigt att vara en bra förebild för mina medarbetare och visa på att fortbildning är viktigt. Genom att gå en utbildning hos Framfot så visar vi med handling att vi kan disponera tiden utefter det.

  Jag rekommenderar alla som vill utveckla sig att gå denna utbildning – bra upplägg, lagom storlek på gruppen och genomarbetat innehåll, helt enkelt en bra helhetsupplevelse.

 • Utbildningen Effektiv kommunikation

  Efter utbildningen har jag utvecklats och blivit säkrare i min roll

  Marie Hasselgren, Region Gävleborg

  Läs mer

  Efter utbildningen har jag utvecklats och blivit säkrare i min roll. Två utbildningsdagar gav mig nya perspektiv: jag är mer uppmärksam nu, tänker och agerar annorlunda.

  I mitt arbete är det vanligt med förändringar och då blir kommunikation en viktig nyckelfaktor på jobbet. Utbildningen har utvecklat vår verksamhet på flera sätt – om vi förstår varandra bättre så leder det till en bättre leverans av våra tjänster och blir då mer värdeskapande.

  Jag har blivit medveten om hur jag kommunicerar och framförallt hur jag uppfattas av andra som jag inte tänkt på förut. När utbildningen började undrade jag -vad är det här? Men snart fick jag flera tips om vad jag praktiskt kan jobba med och hur jag kunde använda det i min vardag. Det är bra att bli medveten om hur ens kommunikation kan uppfattas.

  Det är också bra att ha sin chef inblandad då det tillämpas i praktiken på ett annat sätt. När jag har varit på andra utbildningar har jag ganska snart glömt vad jag skulle öva på när jag kommit tillbaka till vardagen, men med Framfots Chefspaket fick jag hjälp med det och det tycker jag är bra.

  Jag tror mycket på konceptet: att se, göra och höra. Alla dom här delarna finns med i utbildningen. Jag var förberedd redan innan jag kom till utbildningen, vilket ledde till att jag redan då började fundera på hur jag skulle använda det när jag kom hem – en uppföljning jag faktiskt jobbar med. Där får Framfot en guldstjärna.

 • Talent management i praktiken

  Mitt i prick för att utveckla vår organisation!

  Daria Galtsova, Arver Lastbilar AB

  Läs mer

  Nu har vi en tydlig plan för hur vi ska jobba framåt med kompetensförsörjning. Framfots utbildning Talent Management visade sig vara precis det vi behövde.

  Utbildningen har hjälpt mig att ytterligare stärka ledningens uppfattning om att kompetens- och personalutveckling är helt rätt väg att gå framåt. Jag fick med mig flera praktiska och användbara verktyg & modeller hem, tillsammans med en bekräftelse på den kunskap jag hade med mig sedan tidigare. De frågor och önskemål jag hade innan utbildningen besvarades och mina förväntningar uppfylldes. Både jag och mina kollegor ur ledningsgruppen, som också gick utbildningen, är jättenöjda.

   

  Kontakten med Framfot har varit enkel och givande. Vi har flera insatser bokade med dem framöver och jag uppskattar uppföljningen efter det vi gjort så här långt. Något jag verkligen vill lyfta är att innehållet i Framfots utbildningar känns helt rätt. Det är uppdaterat, fräscht och modernt. Utbildningspedagogiken är också väldigt bra med mycket praktisk övning och uppföljning i vardagen.

  Inget i världen står stilla. Allt utvecklas och vi behöver hänga med, både när det gäller produktutveckling och personalutveckling. Om du vill jobba strategiskt med kompetensutveckling och säkra framtiden – gå den här utbildningen! Jag rekommenderar den varmt.

 • Utbildningen Leda utan att vara chef

  Nu känner jag mig rustad för framtida utmaningar!

  Marcus Berglund, Tyréns

  Läs mer

  Jag har redan rekommenderat den här utbildningen till flera kollegor – fler borde gå den! Jag fick med mig flera konkreta saker som jag kommer ha nytta av framöver och vi har verkligen fått valuta för utbildningspengen. Jag har bland annat fått verktyg för att kommunicera rätt och behålla driv & motivation i våra projekt.

  Innan utbildningsdagarna fick vi göra en DISC-analys som visade ens beteenden och kommunikationsstil. Det var riktigt spännande och även om jag tycker att jag känner mig själv ganska bra, fick jag fick flera AHA-upplevelser.

   

  Utbildningen gav också väldigt bra förståelse kring hur grupper fungerar och hur man kan leda både sig själv och andra. Väldigt användbara kunskaper som gjort skillnad till exempel när det kommer in nya anställda på jobbet.

  Att utbilda sig i ledarskap tycker jag är viktigt. Det finns något att utveckla för alla, oavsett om man har talang för att leda eller inte. Hela utbildningen innehåller små nycklar och verktyg, tips och trix som jag tar med mig för att utveckla mitt ledarskap.

 • Utbildningen Försäljning nivå 2

  Utbildningen anpassades utifrån vad jag behövde!

  Johan Eriksson, CR Cargo

  Läs mer

  Den här utbildningen har bidragit med flera konkreta saker till vår verksamhet. Själv har jag utvecklats både som säljare och person, blivit tryggare i min roll och fått verktyg som ger bättre resultat.

  Det jag verkligen gillar med Framfot är att utbildningen anpassades utifrån vad jag behövde och ville ha. Det var ingen ”Standardmall 1 A” utan varje person i gruppen fick jobba med sina egna utmaningar och vem man är som person. Jag har gått flera andra kurser i försäljning, men ingen som varit så flexibel som den här. Att det är en liten grupp gör att man lär sig även av varandra.

   

  Jag känner mig tryggare i min roll nu och det märks framför allt i arbetet med våra storkunder. Jag är en energisk och utåtriktad person och i utbildningen fick jag verktyg för att ta det lite lugnare, lyssna mer och lägga min energi där den gör mest nytta. Det gör att jag får ihop veckorna på ett bättre sätt – jag har energi hela veckan, jobbar mer strukturerat, hinner ringa fler kunder och gör bättre resultat.

  Jag har gått Försäljning 2 som en del i utbildningen Certifierad KAM och kan verkligen rekommendera att boka hela certifieringsprogrammet. Det har varit riktigt givande att mellan varje tillfälle gå hem och jobba praktiskt med de olika delarna.

 • Utbildningen Försäljning nivå 1

  Mina säljresultat har blivit jättebra.

  Helena Kolvik, Stockholmsmässan

  Läs mer

  Försäljning nivå 1 ökade min förståelse för hela säljprocessen, mitt eget sätt att kommunicera och hur jag bättre kan nå fram till den jag kommunicerar med. När jag sökte rätt utbildning för mig var jag särskilt intresserad av fördjupning i DISC-analysen och jag fastnade för Framfots upplägg som kändes specificerat, säljinriktat och djupgående.

  Nu vågar jag ställa kraftfulla frågor, hantera invändningar, framhålla fördelar och motivera kunden. Istället för att lämna över beslutet till dem kan jag lättare komma till snabba och bra avslut. Jag har lärt mig att ett nej inte behöver vara ett nej, beroende på hur jag bemöter personen som jag har kontakt med. Jag känner mig säker på mina argument och tror mer på mig själv.

   

  Jag hade höga förhoppningar om att Framfot skulle vara den seriösa, trygga aktör som de visade sig vara. Min arbetsgivares pengar hamnade helt rätt och jag är väldigt nöjd med att jag lärde mig så mycket. I och med min fördjupade insikt i säljprocessen och hur jag kan påverka besluten har mina resultat blivit jättebra, så det här är definitivt en investering som har lönat sig både för mig personligen och för företaget.

  Utbildaren var verkligen rätt person på rätt plats och det var väldigt givande att gå utbildningen tillsammans med personer med olika säljroller från olika branscher. Jag kan verkligen rekommendera den till alla som möter kunder i någon form av försäljningssituation.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.