Kostnadsfritt inspirationsseminarium framtidens ledarskap

Kostnadsfritt inspirationsseminarium framtidens ledarskap

Nå framgång i din ledarroll

Att leda kan vara både roligt och utvecklande. Men med ledarrollen kommer även en del utmaningar. Vi lever i en tid där saker förändras allt snabbare. Nya arbetssätt, trender och förväntningar från nya generationer ställer också helt nya krav på dig som ledare.

Under ett inspirerande seminarium får du konkreta verktyg och inspiration kring hur du lyckas med ledarskapet i praktiken så att ni når era mål. Att hitta rätt förhållningssätt till att vara chef, få med sig gruppen mot ett gemensamt mål och hjälpa individer bli självgående och fatta egna beslut. Vi ger dig även konkreta verktyg för tydligare kommunikation och bra tips på hur du med enkla medel kan minska potentiella konflikter och få alla att dra åt samma håll.

Datum: Fredag 27 januari kl 8.00-9.30 i Stockholm

Plats: Framfots konferenslokaler, Rålambsvägen 17, 19 tr (DN-huset), Stockholm

Pris: Seminariet är kostnadsfritt
Övrigt: Frukost och nya perspektiv ingår
Bokningsinformation: Välkommen att ta med upp till två kollegor. Begränsat antal platser. Om du bokar dig och inte kommer eller avbokar senast dagen innan tar vi ut en avgift på 450 kronor per person.

Seminariet riktar sig till dig som leder en organisation, avdelning eller grupp.

INNEHÅLL:

  • Vad krävs av framtidens ledare
  • Att få tiden att räcka till
  • Så ökar du motivationen
  • Mindre konflikter och mera framåtanda
  • Så lyckas du i rollen – idag och i framtiden
  • En plan för din personliga utveckling
  • Konkreta tips och verktyg

OBS! Sista tillfället så passa på!

Boka

Beställ vår utbildningskatalog

Vad är ditt nästa steg som ledare? Vi bjuder på verktygslåda för kompetensinventering i katalogen som hjälper dig välja rätt väg framåt.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.