Erik Sjögren
15 Februari 2013

Tävlingen ”Rivstartsprojekt” avgjord!

Av:

Minns du tävlingen i förra Framgångsmagasinet där vi sporrade dig att delta med ett tvåveckors projekt för att skapa tändvätska för året?

Stort tack för alla bidrag och för den positiva responsen.

Nu är tävlingen avgjord och vinnarna av varsin SPA-behandling är korad. På delad förstaplats kommer Susanne Waleij och Marie Unemo.

Så här beskriver Susanne Waleij, Balticgruppen Fastighet AB, sitt rivstartsprojekt; Jag har fått otroligt positiv respons

”I min nya roll som HR-chef har jag infört något som inte funnits tidigare på vårt bolag. Jag har rivstartat året med att införa personalmöten. Detta har blivit otroligt uppskattat och en rejäl tändvätska för alla. Imorgon kör vi vårt första möte :)”

Hann du ”klart” på två veckor?

”Det har gått alldeles strålande. Och ja, från planering (där jag tagit fram en fast agenda) till att första mötet hölls gick på mindre än två veckor. ”

Vad är responsen från omgivningen?

”Detta är något jag och många medarbetarna efterfrågat en tid. Jag har fått en otrolig positiv respons. ”

 Marie Unemo, HR ansvarig på Fläktwoods, kom på delad förstaplats med sitt rivstartsprTack för en rolig utmaning som blev lyckadojekt att ta tag i en gammal rapport hon ärvde i höstas.

”Det gick fantastiskt bra. Jag hann klart på två veckor, hade tom två dagar till godo. Rapporten har skapat motivation för resten av året att utveckla och förbättra de rapporter som vi arbetar med. Inte bara hos mig utan även hos min chef som nu har beslutat sig för att jag ska få ansvaret att uppdatera alla våra rapporter i andan ”automatik, snabbhet och enkelhet”. Kändes mycket tillfredsställande.

Tack för en rolig utmaning som blev mycket lyckad!”

 

Andra och tredje plats med priset biokväll för två går till Åsa Ceder och Jörgen Elvirsson.
Andra plats: Åsa Ceder, SHE Officer, Unilever Sverige AB, som tog tag i ansvarsdokument

”Det har gått bra med mitt projekt.

Har nu en plan för att uppdatera alla mina dokument efter en Prio lista.

Jag har gett information och fått bra respons från övriga runt mig och även gjort de medvetna om deras roll och ansvar i detta.”

”Ska bli skönt att släppa tanken och frustrationen över att inte ha koll på detta!”

Tredje plats: Jörgen Elvirsson, IT-samordnare, Ramböll Sverige AB

Jörgens rivstartsprojekt var en ”att INTE göra lista”. En så bra idé att vi absolut ville ha honom som vinnare även om det inte gick att avsluta projektet på två veckor.

Stort grattis till er alla!

Kommentarer

Lämna en kommentar