Teamutvärderaren

Teamutvärderaren visar på insatser som bidrar till framgång för ditt team

Teamutvärdering är ett beprövat analysverktyg för att kartlägga hur arbetet fungerar i ditt team. Analysen visar vad du bör lägga fokus på för att stärka ditt team.

Ta reda på vad som gör ditt team framgångsrikt med ett beprövat verktyg som kartlägger hur arbetet fungerar med fokus på viktiga egenskaper som till exempel gemensamma mål, tillit, ledarskap och feedback. Du får svar på vilka egenskaper teamet som helhet upplever som viktiga och i vilken omfattning teamet anser att de lever upp till dessa faktorer. Analysen ger information om vad du behöver göra för att coacha teamet till framgång och vad du bör lägga fokus på för att stärka gruppen.

Skräddarsydd teambuilding som tar er ett steg på vägen mot att bli världens bästa team

Med resultatet av analysen som grund anpassar vi en insats för att bygga ett framgångsrikt team. Arbetsgruppen får arbeta aktivt med konkreta uppgifter kopplat till mål, spelregler och arbetsprocesser.

 

Ni får också jobba med mjuka delar som behöver förstärkning, till exempel kommunikation, konflikthantering, värderingar och motivation.

Processen är en teambuildinginsats med resultat som är märkbara i ert vardagliga arbete. Ni får roligare tillsammans varje dag på jobbet, arbetet flyter på smidigare och ni når era mål. Teamutvärderaren är ett steg på vägen mot att bli världens bästa team.

Kostnadsfri analys eller kostnadsförslag

Är du intresserad av att få en kostnadsfri analys eller ett kostnadsförslag på teamutvärdering är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller kontaktar dig och pratar igenom dina behov.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.