fbpx
Kommunikation och retorik

Framgångsrik distansutbildning

Höj upplevelsen och effekten av dina utbildningar. Det här är en kurs för dig som vågar utmana både dig själv och andra för att nå maximal utveckling. Under ett intensivt träningspass får du vässa din kompetens i att forma distansutbildning som ger resultat – på riktigt.

Företagsanpassa

Den här utbildningen är för dig som har grunderna i vuxenpedagogik, som vet hur du når in till andra – och som vill fortsätta att utveckla dig själv och dina distansutbildningar.

Varför ska du träna på det här? Jo, för att passivt konsumera en kurs förändrar ingenting. Det är när du tar kunskapen och använder den i praktiken som utveckling sker på riktigt. Att få just den viktiga praktiska träningen att fungera på distans kan vara en utmaning. Men distansutbildning kommer också med många fördelar.

Praktisk träning & personlig coachning ökar din kompetens

I ett Blended learning-upplägg får du i den här utbildningen ta del av ett koncentrat av forskning och våra egna erfarenheter av att leda framgångsrik utbildning på distans. Under en maxad utbildningsdag får du träna praktiskt med ditt eget material. (Bästa möjligheten du kan få att träna inför skarpt läge!) Du får sparring och direkt feedback från vår inspirerande utbildare, som coachar dig från just ditt utgångsläge till ditt nya läge som uppskattad distansutbildare med kompetens utöver det vanliga.

Tillsammans tränar ni på verktyg och modeller för att lyckas nå fram, överföra kunskap och leda övningar för små och stora grupper i digital utbildning. Du kommer också utforska hur du kan använda teknikens möjligheter för att förlänga och effektivisera lärandet.

Förkunskaper: För att få ut mesta möjliga av den här utbildningen bör du ha arbetslivserfarenhet som utbildare. Framfots Utbildning för utbildare är också en bra grund.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

8 900 kr

Boka utbildning Visa datum
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar och själva bestämma när ni vill använda era tillfällen. De funkar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling. Gäller i 10 år!

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: