Utbildningen Certifierad HR-strateg

Utbildning för framgångsrika HR-strateger.
Certifierad HR-strateg utbildning

Mest engagerad personal vinner! Utveckling, trivsel på arbetsplatsen, en bra kultur och bra ledarskap är avgörande för engagemanget i verksamheten. Det här är utbildningen för dig som vill ta er organisation till nästa nivå och få det att hända.

Certifierad HR-strateg är ett komplett utbildningsprogram som omfattar fyra utbildningar och där praktiskt arbete med din egen roll och organisation går som en röd tråd. Du utvecklar dig själv samtidigt som personalen trivs & presterar och organisationen når ännu bättre resultat.

Grunden för dig som har eller kommer att få HR-ansvar får du i vårt utbildningspaket Certifierad HR.

Utbildningen börjar med att du får analysera ditt nuläge och göra en handlingsplan för ert arbete med Talent Management, för att se vilka delar ni behöver börja med för att hitta, locka och behålla den bästa personalen. Under hela programmet fortsätter du sedan att arbeta praktiskt med situationer ur din egen vardag, vilket ger konkret nytta och direkt effekt av det du lär dig och det jobb du gör.

Du kommer sjösätta arbetet med att forma en stark företagskultur med värderingar som ger resultat och engagemang. För att komma i mål med det får du vässa din förmåga att leda förändringsprocesser med förankring uppifrån och ut i verksamheten, i vår populära utbildning Förändringsledning. Utbildningsprogrammet avslutas med att du lär dig praktiska metoder och nycklar för ett effektivt, coachande ledarskap som du kan använda i dialog med både medarbetare och ledare.

Efter utbildningen är du rustad för fortsatt framgång i rollen som HR-strateg. Du har lärt dig konkreta verktyg och börjat använda dem för att skapa engagemang och driva framgångsrik utveckling – både här och nu och på längre sikt. Du är trygg i din roll och har nya metoder för att coacha både ledare och medarbetare i verksamheten till att kliva fram, våga mer och växa i sina roller.

I programmet Certifierad HR-strateg ingår extra stöd och kvalitetssäkring före, under och efter varje utbildningstillfälle. Dessutom får du vid tre tillfällen individuell handledning med en HR-mentor som ger dig stöd, tips och uppmuntran kring specifika situationer och utmaningar som dyker upp i din vardag. Du anpassar själv studietakten efter dina och verksamhetens behov och efter avslutad utbildning får du en certifiering, ett värdefullt kvitto på din kompetens som HR-strateg.

Pris: 49 800 kr Ladda ner utbildningsupplägg Tider: 2+2+2+2 utbildningsdagar Deltagare: Max 10 per utbildningstillfälle Läs mer om våra kursportföljer

Boka kursen idag
 • Ready

  Förberedande analys och arbete ger effektiva utbildningsdagar.

  Innan utbildningen gör vi en förberedande analys av din roll, organisation och ditt nuläge. Du får tillgång till Kompetensportalen™ och några förberedelseuppgifter som börjar ge effekt redan innan vi träffas. Du får också tillgång till dina individuella coachingtimmar som du kan nyttja efter egna önskemål under hela utbildningsprogrammet.
 • Set

  Praktisk träning, gemensam pedagogik och struktur.

  Praktisk träning, gemensam pedagogik och struktur löper som en röd tråd genom de fyra utbildningarna som tar dig till nästa nivå. Med rätt verktyg, stöd från våra erfarna utbildare samt tid att praktisera dina nya kunskaper mellan utbildningstillfällena utvecklar du dig själv och din roll. Tillsammans med andra deltagare följer du utvecklingen och får kvitto på vad som fungerar.
 • Go

  Coachning och support för fortsatt framgång.

  Du blir certifierad HR-strateg genom godkänt examensprov efter genomförd utbildning. Certifieringen blir ett värdefullt kvitto på din utveckling, och en bekräftelse på att du breddat och fördjupat din kompetens och dina färdigheter i rollen som HR-strateg.

  Efter utbildningen har du tillgång till din egen verktygslåda i Kompetensportalen™ där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen når du också ett digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Kursinnehåll

Kursdatum

Hämtar...

Boka kursen idag

Lär dig hemligheten bakom ett välfungerande ledarskap

Beställ vår rapport kring ett välfungerande ledarskap. Du får del av rapporten, analysen, våra slutsatser, vad det innebär konkret och vilka lärpunkter du kan dra av detta som du har nytta av i din roll och i er organisation. Fyll i formuläret för att ta del av rapporten.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ vår utbildningskatalog!

Vilket är ditt nästa steg? Vi bjuder på verktygslåda för kompetensinventering i katalogen som ger dig svaret. Den hjälper dig förankra din utveckling hos din chef.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Vill du ha offertförslag?

Är du intresserad av utbildning är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller tar fram en lösning skräddarsydd för er.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Prenumerera

Ta del av nyheter, erbjudanden och tips från Framfot.

Kundcase CSG

Läs om hur CSG:s satsning på ledarskapsutbildning har utvecklat hela organisationen.

Seminarium: Från duktiga specialister till närvarande ledare

Vi bjuder på konkreta verktyg för ett modigare ledarskap. Frukostseminarium i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Ett välfungerande ledarskap

Vill du veta hur personal och chefer ser på ledarskapet? Beställ vår rapport ”Ett välfungerande ledarskap”.