Utbildningen Certifierad ledare 2.0

Fördjupande ledarskapsutbildning för framgång.
Avancerad ledarskapsutbildning

Öka din kompetens och utveckla dig själv både som person och i rollen som ledare. Certifierad ledare 2.0 är ett komplett utbildningsprogram med praktiska och behovsanpassade utbildningar som ger dig det du behöver för att nå framgång.

Grunden i ett tryggt ledarskap lägger du i vårt utbildningsprogram Certifierad Ledare 1.0.

Certifierad ledare 2.0 är utbildningen för dig som vill ta ditt ledarskap till nästa nivå. Programmet omfattar tre utbildningar som binds samman med en röd tråd och ger insikt, ökad kompetens, konkreta verktyg och ny energi i ditt ledarskap.

Du börjar med att blicka inåt och jobbar med dig själv och din yrkesroll med fokus på det Personliga ledarskapet. Det praktiska arbetet med din roll och situationer ur din vardag fortsätter under hela programmet, vilket ger konkret nytta och direkt effekt av det du lär dig och det jobb du gör.

Därefter fördjupar du dig i arbetsrättsliga frågor i Arbetsrätt i praktiken, under ledning av en erfaren advokat. Du kommer lära dig att hantera de flesta arbetsrättsfrågor med lagen i ryggen och får en ökad trygghet i att göra rätt när det gäller till exempel anställning, uppsägning och omplacering. I den avslutande utbildningen tränar du praktiskt på Konflikthantering och svåra samtal för att komma framåt med alla typer av samtal du kan ställas inför som chef – från vardaglig feedback till tuffare samtal.

Efter utbildningsprogrammet kommer du känna dig rustad för ett framgångsrikt, personligt och långsiktigt ledarskap. Du har redan börjat utvecklingsresan. Genom ökad kompetens i arbetsrätt och konflikthantering kommer du få större trygghet i din roll. Att veta vad som gäller och hur du ska hantera det frigör både tid och energi som du kan lägga på andra delar i ledarskapet. Som att använda de verktyg du lärt dig för att hjälpa varje individ att utvecklas, kliva framåt och ta större ansvar.

I Certifierad ledare 2.0 ingår extra stöd och kvalitetssäkring före, under och efter varje utbildningstillfälle, 2 tillfällen med individuell coachning samt diplomering efter utbildningen. Du anpassar själv studietakten efter dina och verksamhetens behov. Mellan de fysiska utbildningsdagarna realiserar du din handlingsplan med support från våra kompetenta utbildare. Det borgar för hållbara resultat och utveckling på riktigt. Efter genomförd chefsutbildning får du en certifiering 2.0 som bekräftelse på din ledarkompetens.

Pris: 36 800 kr Ladda ner utbildningsupplägg Tider: 2+2+2 utbildningsdagar Deltagare: Max 10 per utbildningstillfälle Läs mer om våra kursportföljer

Boka kursen idag
 • Ready

  Analys och förberedande uppgifter ger försprång.

  Innan utbildningens start gör vi en analys av dina förväntningar och behov. Tillsammans med din mentor klarlägger du vad du vill uppnå med varje moment. Du får också göra några förberedande uppgifter i Kompetensportalen™ som ger dig ett försprång och effektiviserar utbildningsdagarna. Dessutom får du tillgång till dina individuella coachingtimmar som du kan nyttja efter egna önskemål under hela utbildningsprogrammet.

  Analys och förberedande arbete ökar behållningen, ger dig stöd i uppföljning och fördjupning samt bidrar till en bestående förändring med nya rutiner och arbetssätt på din arbetsplats.
 • Set

  Praktisk träning tar dig till nästa nivå.

  Gemensam pedagogik och struktur löper som en röd tråd genom de tre utbildningarna som tar dig till nästa nivå i din roll som chef. Med rätt verktyg samt tid att praktisera dina nya kunskaper mellan utbildningstillfällena utvecklar du dig själv och dina medarbetare. Tillsammans med andra deltagare följer du utvecklingen och får kvitto på vad som fungerar.

  I vår Kompetensportal™ finns din egen verktygslåda för chefsrollen. Här kan du hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen har du också tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.
 • Go

  Coachning och support för fortsatt utveckling.

  Du blir certifierad ledare 2.0 efter genomförd utbildning genom godkänt examensprov. Certifieringen är en bekräftelse på uppnådda färdigheter i rollen som ledare och chef 2.0 och blir ett värdefullt kvitto på din utveckling. Dessutom har du tillgång till coachning, support och Kompetensportalen för att hjälpa dig i din fortsatta utveckling.

Kursinnehåll

Kursdatum

Hämtar...

Boka kursen idag

Beställ vår utbildningskatalog!

Vilket är ditt nästa steg? Vi bjuder på verktygslåda för kompetensinventering i katalogen som ger dig svaret. Den hjälper dig förankra din utveckling hos din chef.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Kontakta mig

Är du intresserad av att veta mer om våra utbildningar, våra konsulttjänster eller om företaget är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Lär dig hemligheten bakom ett välfungerande ledarskap

Beställ vår rapport kring ett välfungerande ledarskap. Du får del av rapporten, analysen, våra slutsatser, vad det innebär konkret och vilka lärpunkter du kan dra av detta som du har nytta av i din roll och i er organisation. Fyll i formuläret för att ta del av rapporten.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Prenumerera

Ta del av nyheter, erbjudanden och tips från Framfot.

Frukostseminarium: Varför gör de inte som jag säger?

Kostnadsfritt seminarium om ledarskap – i Stockholm, Malmö och Göteborg. Boka din plats idag!

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.