Utbildningen Certifierad projektledare 2.0

Våga lyckas i rollen som projektledare.

I påbyggnadsprogrammet Certifierad projektledare 2.0 får du konkreta verktyg, ny kunskap och praktisk träning för att nå ännu större framgång i din roll och med dina projekt. Du jobbar aktivt med egna projekt under hela utbildningen.

Börja din resa med utbildningsprogrammet Certifierad projektledare 1.0.

Några av de vanligaste utmaningar mer erfarna projektledare stöter på är att snabbt få projektmedlemmar och intressenter på banan, kunna hantera att medlemmar byts ut under projektets gång, leda olika former av projektmöten och skapa en bra totalekonomi.

Certifierad projektledare 2.0 omfattar tre utbildningar som binds samman med en röd tråd och ger dig både bredd och djup i din roll.

Utbildningen börjar med en teamutvärdering där vi analyserar hur arbetet i din projektgrupp fungerar. Under hela utbildningen fortsätter du att arbeta praktiskt med element och uppgifter ur egna projekt, vilket gör att du får konkret nytta och direkt ser effekt av det du lär dig och det jobb du gör.

Du kommer utveckla din förmåga att bygga starka team och leda olika typer av grupper i Ledarskap nivå 2, vässa dina ekonomiska kunskaper för en bättre projektekonomi i Ekonomi för ledare och träna praktiskt på Presentationsteknik & retorik för framgångsrik kommunikation i dina projektmöten. Efter utbildningen kommer du känna dig bättre rustad och mer framgångsrik som projektledare.

I Certifierad projektledare 2.0 ingår extra stöd och kvalitetssäkring före, under och efter varje utbildningstillfälle. Dessutom får du två tillfällen individuell coachning med en egen projektmentor. Du anpassar själv takten efter dina och verksamhetens behov, och efter avslutad utbildning gör du ett examensprov för att bli certifierad. Certifieringen 2.0 blir ett värdefullt kvitto på din kompetens som projektledare på avancerad nivå.

Pris: 36 800 kr Ladda ner utbildningsupplägg Tider: 2+2+2 utbildningsdagar Deltagare: Max 10 per utbildningstillfälle Läs mer om våra kursportföljer

Boka kursen idag
 • Ready

  Analys och förberedande arbete ökar behållningen.

  Innan de första utbildningsdagarna gör vi en analys av dina förväntningar och behov. Hur ser din roll ut och vilka utmaningar möter du? Hur fungerar projektgruppen? Vilka förväntningar har styrgruppen/ledningen på dig?

  Du får göra en teamutvärdering där vi analyserar hur arbetet i din projektgrupp fungerar, som leder till en tydlig rapport om vilka bitar vi ska börja arbeta med i utbildningen. Utifrån resultatet kan vi arbeta med konkreta faktorer som mål, spelregler och processer i projektgruppen. På så sätt ger utbildningen direkt nytta i att föra ert arbete framåt. Du får också göra några förberedande uppgifter i Kompetensportalen™ som ger dig ett försprång och effektiviserar utbildningsdagarna. Dessutom får du tillgång till dina individuella coachingtimmar som du kan nyttja efter egna önskemål under hela utbildningsprogrammet.

  Analys och förberedande arbete ökar behållningen, ger dig stöd i uppföljning och fördjupning samt bidrar till en bestående förändring med nya rutiner och arbetssätt på din arbetsplats.
 • Set

  Praktiskt arbete med eget projekt, med stöd av kompetent utbildaren

  Gemensam pedagogik och struktur löper som en röd tråd genom de tre utbildningarna som tar dig till nästa nivå i din roll som projektledare. Med rätt verktyg samt tid att praktisera dina nya kunskaper mellan utbildningstillfällena utvecklar du dig själv, din projektstruktur och din projektgrupp. Tillsammans med andra utbildningsdeltagare följer du utvecklingen, får utbyte av andra och kvitto på vad som fungerar.

  I vår Kompetensportal™ finns din egen verktygslåda som stärker dig i projektledarrollen. Här kan du hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver.
 • Go

  Coachning, support och Kompetensportalen borgar för framgång.

  Du blir Certifierad projektledare 2.0 efter genomförd utbildning och godkänt examensprov. Certifieringen är en bekräftelse på uppnådda färdigheter i rollen som projektledare på avancerad nivå och blir ett värdefullt kvitto på din utveckling.

  Efter avslutat program har du tillgång till coachning, support och Kompetensportalen för att hjälpa dig i din fortsatta utveckling. Genom kompetensportalen har du också tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Kursinnehåll

Kursdatum

Hämtar...

Boka kursen idag

Kontakta mig

Är du intresserad av att veta mer om våra utbildningar, våra konsulttjänster eller om företaget är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Lär dig hemligheten bakom ett välfungerande ledarskap

Beställ vår rapport kring ett välfungerande ledarskap. Du får del av rapporten, analysen, våra slutsatser, vad det innebär konkret och vilka lärpunkter du kan dra av detta som du har nytta av i din roll och i er organisation. Fyll i formuläret för att ta del av rapporten.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Prenumerera

Ta del av nyheter, erbjudanden och tips från Framfot.

Kundcase CSG

Läs om hur CSG:s satsning på ledarskapsutbildning har utvecklat hela organisationen.

Seminarium: Från duktiga specialister till närvarande ledare

Vi bjuder på konkreta verktyg för ett modigare ledarskap. Frukostseminarium i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Prenumerera på våra tips för framgång

Ligg steget före med praktiska tips du har direkt nytta av i din vardag.