Utbildningen Certifierad projektledare 1.0

Väl investerade pengar!

Jessica Huda, Polestar Performance AB

Välkommen till en praktisk projektledarutbildning för dig som vill lyckas med dina projekt och samtidigt få ett kvitto på din kompetens. Efter genomförd utbildning får du en certifiering som bekräftar dina kunskaper och praktiska färdigheter som projektledare.

Certifierad projektledare 1.0 är en praktisk och behovsanpassad utbildning som formas utifrån din roll som projektledare och den typ av projekt du leder – så att du får det just du behöver för att nå framgång.

Utbildningen Certifierad Projektledare 1.0 inkluderar tre delutbildningar: Projektledning i praktiken, Leda utan att vara chef och Förändringsledning. Du arbetar med egna projekt från ax till limpa under hela utbildningen.

För att kunna leda projekt framgångsrikt får du träna på att strukturera, planera och använda olika former av verktyg som gör det enklare. Lika viktigt är det att förstå hur man leder och kommunicerar i projekt utan att ha ett chefsmandat. Att ha råg i ryggen som projektledare och kunna vara tydlig även i dialogen med beställare och styrgrupper kan ibland vara avgörande för att projektet ska bli framgångsrikt.

Pris: 39 800 kr Ladda ner utbildningsupplägg Tider: 3 + 2 + 2 dagar Deltagare: Max 10 per tillfälle Läs mer om våra kursportföljer

Boka kursen idag
 • Ready
  Innan utbildningsstart gör vi en komplett analys av din yrkesroll, dina förutsättningar och behov så att vi kan anpassa innehållet utifrån ramen för utbildningen. Du gör en digital kompetensinventering med syfte att kartlägga vilka styrkor du har idag och vad du kan förbättra i din roll som projektledare.

  Du kommer att få material att sätta dig in i innan varje tillfälle, för få mer utväxling av dina dagar på plats hos oss. Om du leder projekt idag har du möjlighet att arbeta praktiskt med dessa under utbildningen. På så sätt får du träna på dina nya kunskaper och verktyg samtidigt som du direkt applicerar dem på verkligheten och får viktigt planeringsarbete gjort.
 • Set
  De tre utbildningarna ger dig det du behöver för att lyckas i din roll som projektledare. Du får lära dig allt om hur du praktiskt initierar, planerar, driver och avslutar ett projekt. Du kommer utveckla dina färdigheter i att leda människor åt samma håll och får lära dig vad du behöver för att leda och genomföra nödvändiga förändringar. Du kommer få ny kunskap, verktyg och metoder för bättre kommunikation och samverkan. Både teori och (mycket!) praktisk träning är självklara delar i denna omfattande utbildning.

  Mellan utbildningstillfällena får du konkreta uppgifter att arbeta med. Du har även två timmar tillsammans med din utbildare för att ge dig stöd och personlig återkoppling kring dina projekt.
 • Go
  Efter genomförd utbilning och godkänt examensprov blir du certifierad projektledare. Certifieringen är en bekräftelse på dina färdigheter som projektledare och innebär att du drivit ett projekt framgångsrikt under utbildningens gång.

  Som en del i certifieringen gör du en kompetensinventering före och efter utbildningen, där både du och andra skattar dina projektledarfärdigheter. Det ger dig ett kvitto på att du inte bara tagit del av kunskaperna utan också omsatt dessa i praktiken och att det märks en skillnad i vardagen.

  När du bokar utbildningen får du tillgång till vår Kompetensportal™ med din egen verktygslåda för chefsrollen. Här kan du hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen har du också tillgång till ett digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss. Du har tillgång till portalen i ett år efter avslutad utbildning.

Kursinnehåll

Kursdatum

Hämtar...

Boka kursen idag

Beställ vår utbildningskatalog!

Vad är ditt nästa steg? Vi bjuder på verktygslåda för kompetensinventering i katalogen som ger dig svaret. Den hjälper dig förankra din utveckling hos din chef.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Vill du ha offertförslag?

Är ni flera eller vill ha offert på intern utbildning är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller tar fram en lösning skräddarsydd för er.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Prenumerera

Ta del av nyheter, erbjudanden och tips från Framfot.

Kundcase Armémuseum

Läs om hur Armémuseum gick från kaos till framgång i sina projekt.