Utbildningen Certifierad projektledare

Väl investerade pengar!

Jessica Huda, Polestar Performance AB

Välkommen till en praktisk projektledarutbildning för dig som vill lyckas med dina projekt och samtidigt få ett kvitto på din kompetens. Efter genomförd utbildning får du en certifiering som bekräftar dina kunskaper och praktiska färdigheter som projektledare.

Även om många projektmodeller är påfallande lika, kräver olika projekt ofta olika saker från projektledaren, beställaren och projektmedlemmarna. Certifierad projektledare är en praktisk och behovsanpassad utbildning som formas utifrån din roll som projektledare och den typ av projekt du leder – så att du får det just du behöver för att nå framgång.

Utbildningen Certifierad Projektledare inkluderar tre delutbildningar: Projektledning i praktiken, Leda utan att vara chef och Förändringsledning. Du arbetar med egna projekt från ax till limpa under hela utbildningen.

För att kunna leda projekt framgångsrikt får du träna på att strukturera, planera och använda olika former av verktyg som gör det enklare. Lika viktigt är det att förstå hur man leder och kommunicerar i projekt utan att ha ett chefsmandat. Att ha råg i ryggen som projektledare och kunna vara tydlig även i dialogen med beställare och styrgrupper kan ibland vara avgörande för att projektet ska bli framgångsrikt.

Pris: 38 845 kr Läs mer om våra kursportföljer Tider: 3 + 2 + 2 kursdagar Deltagare: Max 10 per utbildningstillfälle Ladda ner kursbeskrivning

Boka kursen idag
 • Ready
  Innan utbildningsstart gör vi en komplett analys av din yrkesroll, dina förutsättningar och behov så att vi kan anpassa innehållet utifrån ramen för utbildningen.
  Du får även en kompetensinventering online i syfte att kartlägga vilka styrkor du har idag och vad du kan förbättra i din roll som projektledare, så att vi kan arbeta med att lyfta dig i din roll.
  Du kommer att få material att sätta dig in i för att du ska ha allt du behöver när utbildningen börjar. Om du leder projekt idag har du möjlighet att arbeta med dessa under utbildningen. På så sätt får du nya kunskaper och verktyg samtidigt som du direkt applicerar dessa praktiskt och får viktigt planeringsarbete gjort under utbildningen.
 • Set
  Gemensam pedagogik och struktur löper som en röd tråd genom de tre utbildningarna som tar dig till en fullfjädrad projektledare. Med rätt verktyg samt tid att praktisera dina nya kunskaper mellan kurstillfällena utvecklar du dig själv och dina projekt. Du arbetar under ledning av en pedagogisk utbildare med lång, egen erfarenhet av att leda både små och stora projekt. Tillsammans med dina kurskamrater följer du utvecklingen och får kvitto på vad som fungerar.

  De tre utbildningarna ger dig allt vad du behöver för att lyckas i din roll som projektledare – allt från hur du praktiskt initierar, planerar, driver och avslutar ett projekt till att utveckla dina färdigheter och för att leda människor åt samma håll och att genomföra nödvändiga förändringar för att ro allt i hamn. Du får lära dig om kommunikation och samverkan och vad du kan hantera ett haveri. Både teori och praktiska övningar är själklara delar i denna omfattande utbildning.

  Mellan kurstillfällena får du konkreta uppgifter att arbeta med. Du har även två timmar tillsammans med din utbildare för att ge dig stöd och personlig återkoppling kring dina projekt.
 • Go
  Efter genomförd utbilning och godkänt examensprov blir du certifierad projektledare. Certifieringen är en bekräftelse på dina färdigheter som projektledare och innebär att du drivit ett projekt framgångsrikt under utbildningens gång.

  Som en del i certifieringen gör du en kompetensinventering före och efter utbildningen, där både du och andra skattar dina projektledarfärdigheter. Det ger dig ett kvitto på att du inte bara tagit del av kunskaperna utan också omsatt dessa i praktiken och att det märks en skillnad i vardagen.
  I utbildningen ingår medlemskap i Ledarnätverket™ som ger dig tillgång till kompetenta ledarskapsutbildare via sociala nätverk och nätverksträffar samt utbyte med andra ledare och projektledare. Vid en nätverksträff varannan månad får du ny näring genom träning, repetition eller fördjupning på ett specifikt ledarverktyg. Frukost ingår. Som medlem får du även tillgång till Kompetensportalen™ där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver.

Kursinnehåll

Kursdatum

Hämtar...

Boka kursen idag

Beställ vår utbildningskatalog!

Vad är ditt nästa steg? Vi bjuder på verktygslåda för kompetensinventering i katalogen som ger dig svaret. Den hjälper dig förankra din utveckling hos din chef.

Vill du ha offertförslag?

Är ni flera eller vill ha offert på intern utbildning är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller tar fram en lösning skräddarsydd för er.

Ladda ner

Ladda gärna ner vår utbildningskatalog och infoblad så blir det lättare att diskutera med din chef vad du behöver för att utveckla din yrkesroll.

Prenumerera

Ta del av nyheter, erbjudanden och tips från Framfot.

Kundcase Armémuseum

Läs om hur Armémuseum gick från kaos till framgång i sina projekt.

Beställ Utbildningskatalog

Bild på Framfots utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.