Utbildningen Certifierad verksamhetsledare

Utbildning för framgångsrika verksamhetsledare.

Att leda en verksamhet i dagens snabbrörliga & digitala verklighet är en utmaning. Samtidigt ger det nya möjligheter du kan ta vara på. Det här är utbildningen där du får det att hända.

Certifierad verksamhetsledare är ett komplett utbildningsprogram i fem delar som rustar dig att leda, utveckla och forma en verksamhet från nuläge till er nya, ännu ljusare framtid*. Genom hela utbildningen går kopplingen till din vardag som en röd tråd. Du kommer jobba både strategiskt och praktiskt med din egen roll och verksamhet, samtidigt som du lär dig nya verktyg och metoder för att utveckla affären, verksamheten, era ledare, medarbetare och er organisation.

Utbildningsprogrammet börjar med att du gör analysen Verksamhetstempen, för att hjälpa dig lägga fokus på rätt delar under utbildningens gång. I programmet ingår dessutom 4 h individuell executive coaching med en handplockad coach.

Efter avslutad utbildning har du skapat förutsättningar för fortsatt framgång, nöjdare medarbetare och bättre resultat. Genom godkänd examen får du titeln Certifierad verksamhetsledare som ett kvitto på din kompetens.

Utbildningen följer ett program på 5 utbildningstillfällen á 2 dagar och du anpassar själv takten efter dina och verksamhetens behov. Vår rekommendation är att programmet sträcker sig under 6-12 månader så att du förverkligar varje del i vardagen innan vi tar det vidare till nästa steg.

*Utbildningen riktar sig till dig som har eller kommer att få ansvar för en verksamhet eller fristående affärsområde.

Pris: 68 400 kr Ladda ner utbildningsupplägg Tider: 5 utbildningstillfällen á 2 dagar Deltagare: Max 10 per utbildningstillfälle Läs mer om våra kursportföljer

Boka kursen idag
 • Ready

  Analys och förberedande uppgifter ger effektiva utbildningsdagar.

  Utbildningen börjar redan när du bokar med att du får tillgång till vår Kompetensportal™. Vi gör analysen Verksamhetstempen, som ger en tydlig bild av viktiga parametrar kring affären, organisationen, ledarskapet, ekonomi, leverans och kulturen och vad som är viktigast att utveckla just nu.

  Nu får du också tillgång till dina individuella handledningstimmar som du kan nyttja efter egna önskemål under hela utbildningsprogrammet.

  Analys och förberedande uppgifter i Kompetensportalen™ borgar för effektiva utbildningsdagar och bestående resultat av utbildningen.
 • Set

  Praktiskt arbete med din egen roll och organisation.

  Praktiskt arbete med din egen organisation, gemensam pedagogik och struktur går som en röd tråd genom utbildningarna. Vi jobbar med mikroinnovation och tittar i de olika utbildningsdelarna på hur du kan använda era styrkor och bygga vidare på dem för att få snabbare avkastning på de satsningar ni gör.

  Mellan de fysiska utbildningsdagarna realiserar du handlingsplanen med support från våra kompetenta konsulter. Det borgar för hållbara resultat och utveckling på riktigt.
 • Go

  Coachning, support och diplomering för fortsatt framgång.

  Efter avslutad utbildning har du skapat förutsättningar för fortsatt framgång, nöjdare medarbetare och bättre resultat. Du blir Certifierad verksamhetsledare genom godkänt examensprov efter genomförd utbildning. Certifieringen blir ett värdefullt kvitto på din utveckling, och en bekräftelse på att du breddat och fördjupat din kompetens och dina färdigheter i rollen som verksamhetsansvarig.

  Efter utbildningen har du tillgång till support i upp till tre månader. I Kompetensportalen™ når du ett digitalt Ledarnätverk där du kan byta erfarenheter med andra ledare och utbildare, och hämta mallar, information och inspiration när du behöver.

Kursinnehåll

Kursdatum

Hämtar...

Boka kursen idag

Testa Verksamhetstermometern!

Vi erbjuder den inledande Verksamhetstermometern som ett smakprov för dig som är intresserad av utbildningen. Det ger vilka delar som är viktiga för er att fokusera på för att komma framåt och förtydligar vad utbildningen kan innebära för dig och verksamheten.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ vår utbildningskatalog!

Vilket är ditt nästa steg? Vi bjuder på verktygslåda för kompetensinventering i katalogen som ger dig svaret. Den hjälper dig förankra din utveckling hos din chef.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Lär dig hemligheten bakom ett välfungerande ledarskap

Beställ vår rapport kring ett välfungerande ledarskap. Du får del av rapporten, analysen, våra slutsatser, vad det innebär konkret och vilka lärpunkter du kan dra av detta som du har nytta av i din roll och i er organisation. Fyll i formuläret för att ta del av rapporten.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Prenumerera

Ta del av nyheter, erbjudanden och tips från Framfot.

Ett välfungerande ledarskap

Vill du veta hur personal och chefer ser på ledarskapet? Beställ vår rapport ”Ett välfungerande ledarskap”.

Seminarium: Från duktiga specialister till närvarande ledare

Vi bjuder på konkreta verktyg för ett modigare ledarskap. Frukostseminarium i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Frukostseminarium: Varför gör de inte som jag säger?

Kostnadsfritt seminarium om ledarskap – i Stockholm, Malmö och Göteborg. Boka din plats idag!