Utbildningen Förhandlingsteknik

Jag fick de verktyg jag behövde och bättre självinsikt.

Helén Eriksson, Piteå kommun

Utbildning för dig som vill få ökat resultat genom bättre förhandlingsteknik.
Med rätt förhandlingsteknik kan du tjäna pengar. Att förhandla är inte att få motparten på rygg och driva igenom alla krav till varje pris. Det handlar inte heller om att backa från förhandlingar för att undvika jobbiga situationer.

Nå framgång i förhandling med hjälp av övning och självinsikt. Övning för att träna upp framgångsrika strategier. Självinsikt för att veta vad du ska lägga fokus på att förbättra. Efter avslutad kurs vet du hur du förbereder och lägger upp olika strategier för en lyckad förhandling. Du kommer att ha en glasklar strategi när du ska förhandla och du vet hur du sätter upp olika mål. Med ett agerande som bygger på en vilja att behålla goda relationer, och användbara verktyg för att komma framåt, når du ditt mål i nästa förhandling.

Pris: 12 900 kr Ladda ner utbildningsupplägg Tider: 2 dagar, 09.00-17.00 Deltagare: Max 10 per tillfälle Läs mer om våra kursportföljer

Boka kursen idag
 • Ready

  Analys och förberedande material ökar behållningen av utbildningen

  Innan utbildningen kontaktar vi dig och stämmer av dina förväntningar och behov. Vilken typ av förhandlingar har du i din yrkesroll och vilka utmaningar vill du övervinna? En analys av din förhandlingsstil ger dig insikt i hur du kan tänkas reagera i olika situationer och i vilka lägen dina primära sätt att förhandla bäst kommer till sin rätt. Du lär känna dina styrkor och svagheter och får en bra bas för att träna på de förhandlingsstilar du behöver stärka.

  Du får även ta del av några enkla och viktiga förhållningsregler som hjälper dig i de flesta förhandlingar. Ett grundmaterial att sätta dig in i innan utbildningen startar ger en bra grund för att under utbildningen träna och vässa dina praktiska förmågor. Dessutom har du redan i förväg bra saker att testa som garanterat ger resultat.
 • Set

  Tekniker för att skapa en öppen och prestigelös kommunikation

  Under utbildningen får du träna på konkreta situationer med dina utbildningskamrater, professionella förhandlare samt skådespelare.

  Med hjälp av den förberedande analysen av dina förhandlingsstilar får du träning i att hantera stilar du har svårt för. Genom att dra fördel av dina starka sidor vässar du de områden som är mer utmanande.

  Med praktisk övning på verkliga case ser du hur olika taktiska knep får olika effekt för utgången av förhandlingen. Få personer förhandlar med alla kort på bordet, därför är det mycket viktigt för dig att kunna läsa av motparten. Under utbildningen får du träna aktivt på att öka dina färdigheter och hantera utmanande situationer kopplade till din vardag.
 • Go

  Uppföljning och utveckling efter utbildningen

  Du får tillgång till Kompetensportalen™ där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver.

  Efter utbildningen gör vi en uppföljning per telefon för att följa upp din personliga handlingsplan och stötta dig i kommande förhandlingar. Genom Kompetensportalen™ kan du också fortsätta att nätverka med utbildaren och dina utbildningskamrater för att få stöd, peppning och råd när du behöver det.

Kursinnehåll

 • Olika förhandlingar
 • Förbereda en förhandling
 • Praktiska förhandlingssituationer
 • Förhandlingsprocessen
 • Argumentationsteknik
 • Förhandlingskommunikation
 • Personlighetstyper
 • Kulturella skillnader
 • Förhandla med flera personer
 • Förhandla per telefon
 • Förhandla efter förhandlingen
 • Självanalys
 • Vidareutveckling av dina starka och svaga sidor
 • Uppföljning
 • Kroppsspråk
 • Kursledarens bästa tips

Kursdatum

Hämtar...

Boka kursen idag

Beställ vår utbildningskatalog!

Vi bjuder på verktygslåda för kompetensinventering i katalogen som hjälper dig förankra din utveckling hos din chef. Vad är ditt nästa steg?

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Lär dig hemligheten bakom ett välfungerande ledarskap

Beställ vår rapport kring ett välfungerande ledarskap. Du får del av rapporten, analysen, våra slutsatser, vad det innebär konkret och vilka lärpunkter du kan dra av detta som du har nytta av i din roll och i er organisation. Fyll i formuläret för att ta del av rapporten.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Prenumerera

Ta del av nyheter, erbjudanden och tips från Framfot.