Utbildningen Strategisk och digital affärsutveckling

Jag rekommenderar andra att gå den här kursen.

Joachim Prager, Sweden Rescue Equipment

En utbildning för utveckling av tillväxt, affärskreativitet och beslutsfattande
Skapa er egen framgångssaga. Bli morgondagens vinnare som har kreativitet nog att skilja er åt från konkurrenterna, fatta rätt beslut, sätta strukturen och får det att hända.

Med dagens snabba, tekniska utveckling och digitaliseringens alla möjligheter är det viktigare än någonsin att sätta en långsiktig plan som tar er dit ni vill.

Utbildningen Strategisk och digital affärsutveckling ger dig insikt i hur du kan samla er kreativitet i en konkret plan – hur ni analyserar, sätter och når era affärsmål.

Du lär dig hitta nya lösningar och tillvägagångssätt och hur du kan dra fördel av organisationens kunnande, personal, marknad och kunder.

Under två intensiva och kreativa dagar arbetar du konkret med ett eget case. Oavsett om det är en hel verksamhet, en avdelning, nya tjänster och produkter eller ett nytt affärsområde, har du en unik möjlighet att göra en analys, sätta mål och använda din kreativitet för att hitta enklaste vägen framåt, skapa en plan och veta hur du skrider till verket – under utbildningen.

Du kommer få ta del av metoder och modeller för att utveckla unika konkurrensfördelar, utveckla nya produkter och tjänster eller hävda er bättre på en befintlig marknad genom att framstå som ett bättre alternativ. Du får också möjlighet att utbyta erfarenhet och fördjupa ditt kontaktnät, se hur andra gör, få stöd kring konkreta problemställningar och utvecklas i gruppen.

Kort sagt – du arbetar fram en affärsplan för er framgångssaga.

Pris: 14 900 kr Ladda ner utbildningsupplägg Tider: 2 dagar, 09.00-17.00 Deltagare: Max 10 per tillfälle Läs mer om våra kursportföljer

Kursen ingår även i Certifierad verksamhetsledare.

Boka kursen idag
 • Ready

  Analys och förberedande material ökar behållningen av utbildningen

  Innan kursstart gör vi en analys av er organisation, din roll och era behov för att kunna lägga fokus på det som är viktigt för dig inom ramen för utbildningen.
  Har du ett konkret case att ta med så arbetar vi med det under utbildningen.
  Du får även göra en enklare förberedelse som gör att du får jobb gjort och kommer framåt i ditt arbete redan innan vi ses.
 • Set

  Affärsutveckling med konkreta problemställningar

  Vi går igenom hela processen för strategi och affärsutveckling från ax till limpa. Under utbildningens gång varvar du genomgång med att använda verktygen och kontinuerligt reflektera över vad det innebär för er verksamhet.

  Har du ett case, verksamhet eller ny produkt/tjänst ni ska utveckla så kan du arbeta igenom planen under utbildningen så att det bara är att skrida till verket direkt när du kommer tillbaka

  Har du inte något konkret att arbeta med får du träning och genomgång av verktygen och processen, så att du har kompetensen för att lyckas nästa gång ni ska utveckla eller förfina ert utbud, verksamheten, affärsplanen eller ert strategiska tänk och genomförande.
 • Go

  Uppföljning och utveckling efter utbildningen

  När utbildningen avslutas har ni en konkret affärsplan för vad ni ska göra framåt. För att stötta dig i det framtida arbetet har du tre månaders support från oss. Du kan höra av dig till din utbildare för konkreta råd eller bolla specifika utmaningar. Dessutom har du tillgång till processens alla verktyg, mallar för affärsplanering och analysverktyg via din Kompetensportal™.

  I utbildningen ingår medlemskap i Ledarnätverket™ som ger dig tillgång till kompetenta ledarskapsutbildare via sociala nätverk och nätverksträffar med dina kurskompisar och likasinnade. Vid en nätverksträff varannan månad får du ny näring genom träning, repetition eller fördjupning på ett specifikt verktyg. Frukost ingår.

Kursinnehåll

 • Processen för strategi och affärsutveckling
 • Affärsidén och framgångsrik affärsplanering
 • Inventering och analys: mål, strategi, struktur, kultur och implementering
 • Så vet ni vad ni ska satsa på att utveckla
 • Positionering och segmentering
 • Vision, mål och delmål
 • Affärsutveckling och verktyg för affärskreativitet
 • Trampa nya stigar eller göra det bättre än andra
 • Sparring och arbete med faktiska planer
 • Affärslogik – metoder för affärskloka beslut
 • Från idé till marknaden – få det att hända!

Kursdatum

Hämtar...

Boka kursen idag

Beställ vår utbildningskatalog!

Vi bjuder på verktygslåda för kompetensinventering i katalogen som hjälper dig förankra din utveckling utifrån era mål.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Vill du ha offertförslag?

Är du intresserad av utbildning är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller tar fram en lösning skräddarsydd för er.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Prenumerera

Ta del av nyheter, erbjudanden och tips från Framfot.

Ett välfungerande ledarskap

Vill du veta hur personal och chefer ser på ledarskapet? Beställ vår rapport ”Ett välfungerande ledarskap”.