Talent management i praktiken

Mitt i prick för att utveckla vår organisation!

Daria Galtsova, Arver Lastbilar AB

Rätt kompetens och personal både idag och imorgon för att nå era affärsmål och skilja er från konkurrenterna. Det är en framtidsfråga. I den här utbildningen arbetar du praktiskt med att ta fram en kompetensplan för er verksamhet.

Talent Management handlar inte bara om utbildning utan även om lärande på jobbet, om att ta hand om befintliga talanger och att säkra framtida behov av personal. I den här utbildningen får du konkreta metoder för hur ni kan arbeta med det på ett sätt som gör skillnad på riktigt och leder till bestående förändring.

Under utbildningen jobbar du praktiskt med er verksamhet och får viktigt jobb gjort på plats hos oss. Du tar fram en kompetensplan som tydliggör vad som är viktigast att lägga fokus på, så att interna utvecklings- och utbildningsinsatser görs på rätt sätt och med sikte på just de kompetenser ni behöver vässa. Vi arbetar också praktiskt med metoder för att skapa ett vardagligt lärande i organisationen för att snabbt hjälpa nya förmågor på banan, förankra nya rutiner och sprida kunskapen som finns internt.

Efter utbildningen vet du vilka talanger ni ska locka, utveckla och behålla för att bygga er gemensamma framtid.

Rätt personal och rätt kompetens i rätt tid som ser till att ni når era mål. Strategisk kompetensförsörjning, talent management, är det som får det att hända.

Pris: 14 900 kr Ladda ner utbildningsupplägg Tider: 2 dagar, 09.00-17.00 Deltagare: Max 10 per tillfälle Läs mer om våra kursportföljer

Boka kursen idag
 • Ready

  Rätt fokus redan från start

  Innan utbildningen tar vi reda på vem du är och vilka behov ni har. Vi tar avstamp i var ni befinner er, vilken typ av organisation ni har och er affärsplan. Analys och enklare förberedelser gör att utbildningen börjar ge effekt redan innan vi träffas. Genom att vi vet vad som är viktigast kan vi lägga mer fokus på det inom ramen för utbildningen. Det gör även att du arbetar fram en plan och konkreta lösningar under själva utbildningen.

  Med vårt Chefspaket har du också ett mycket användbart verktyg för att skapa en dialog och förankring ur ett ledningsperspektiv.
 • Set

  Utbildning på riktigt

  Under utbildningen arbetar du tillsammans med en erfaren organisationsutvecklare och kollegor i liknande situation som du. Under utbildningen arbetar du aktivt med processen för strategisk kompetensförsörjning och de olika verktyg som ingår. Det gör att du inte bara får kunskap utan vet hur du använder det och får viktigt arbete gjort som normalt är svårt att hitta tiden för.

  Du får även konkreta råd och tips kring hur ni bäst går tillväga i just er organisation och vad som passar er bäst och hur ni får cheferna att ta steget till att vara en aktiv del i att sörja för rätt kompetens.

  Efter utbildningen har du med dig en kompetensplan ni kan skrida till verket med. Dessutom har du kunskap, verktyg och erfarenheter för att arbeta med strategisk kompetensförsörjning kontinuerligt så att det är en levande process och något som händer i vardagen.
 • Go

  Skillnad i vardagen

  Efter utbildningen har du en kompetensplan utifrån er affärsplan för att identifiera, locka, utveckla och behålla de kompetenser som krävs för att komma dit. Du har en plan för att skapa en lärande organisation och utbildningsplaner så att ni kan börja med rätt saker för att ni ska nå era mål.

  Du får också tre månaders kostnadsfri support inom rimliga gränser, som gör att du kan använda oss för råd eller inspiration i vardagen.

  Vårt Chefspaket säkerställer förankringen av er kompetensplan och att detta inte blir en papperskonstruktion som vilar i en skrivbordslåda utan en plan som realiseras med dialog och engagemang från tongivande personer i organisationen – både ledning och övriga chefer.

  Efter utbildningen har du fortsatt tillgång till Kompetensportalen™ där du kan utbyta erfarenheter med andra deltagare och kompetenta utbildare, hämta mallar, handlingsplaner, övningar för kompetensinventering och checklistor och fylla på med kunskap när du behöver.

Kursinnehåll

 • Era behov utifrån vision, mission, mål och affärsplan
 • Kompetens – vad är det?
 • Att locka och behålla rätt kompetens
 • Så blir ni en ännu mer attraktiv arbetsgivare
 • Så skapar ni utvecklingsprogram som gör skillnad
 • Talent och performance management i praktiken
 • Så kartlägger ni enkelt era nuvarande kompetenser
 • Verktyg för kompetensinventering – individ- och organisationsnivå
 • Nyckeltal och effekthemtagning för kompetensutveckling
 • Kunskapsspridning i praktiken
 • Så skapar ni en lärande organisation
 • Få med cheferna på banan

Kursdatum

Hämtar...

Boka kursen idag

Beställ vår utbildningskatalog!

Vad är ditt nästa steg? Vi bjuder på verktygslåda för kompetensinventering i katalogen som ger dig svaret. Den hjälper dig komma igång med en kompetensplan utifrån era affärsmål.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Vill du veta mer?

Vill du ha mer info om våra utbildningar eller ha förslag på hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss för mer information.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Prenumerera

Ta del av nyheter, erbjudanden och tips från Framfot.

Frukostseminarium: Varför gör de inte som jag säger?

Kostnadsfritt seminarium om ledarskap – i Stockholm, Malmö och Göteborg. Boka din plats idag!

Ett välfungerande ledarskap

Vill du veta hur personal och chefer ser på ledarskapet? Beställ vår rapport ”Ett välfungerande ledarskap”.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.