Utbildning i att leda andra ledare

Nu är jag en ännu bättre ledare!

Pia Madsen, Evidensia AB

Ledarskapsutbildning för dig som leder andra ledare. Denna inspirerande utbildning ger dig verktyg som hjälper dina ledare ute i organisationen att prioritera rätt, växa, kliva fram och få rätt saker att hända i verksamheten. Så att ni når era mål och fortsätter förbättras.

Ju fler chefsled, desto större skillnad mellan ledningens och personalens perspektiv. Det uppstår lätt intresseöar och skiftande fokus.

En vanlig utmaning är att få alla att dra åt samma håll och skapa förankring kring det som är viktigt just nu. Den traditionella lösningen är att trycka ut information hur alla förväntas jobba. Det är tyvärr inte det mest effektiva. Vi hjälper dig vända på kommunikationstratten så att personalen får ett sug efter att veta var ni ska som helhet och tar ett större ansvar för att lyckas med ert gemensamma uppdrag.

En annan utmaning är att hjälpa dina ledare prioritera. Vi har utvecklat ett konkret och praktiskt ledarverktyg som hjälper dig ge rätt förutsättningar för dina chefer att prioritera vad de ska lägga fokus på för att lyckas. Verktyget kan du använda direkt efter utbildningen. Det leder även till att både chefer och personal känner större delaktighet och engagemang för er organisation som helhet, det ni gör och dit ni ska.

Du får också konkreta tips på hur du skapar bättre samarbete och ökat utbyte mellan olika avdelningar, så att alla att drar åt samma håll.

Tillsammans med en skicklig utbildare med erfarenhet av att leda andra chefer och ledare får du inspiration, konkreta verktyg och tips för hur du lägger fokus på rätt saker utifrån dina specifika utmaningar, hur och vad du ska kommunicera, hur du inspirerar som ledare och hittar rätt balans mellan styrning, uppföljning, inspiration och fria tyglar.

Pris: 14 900 kr Ladda ner utbildningsupplägg Tider: 2 dagar, 09.00-17.00 Deltagare: Max 10 per tillfälle Läs mer om våra kursportföljer

Boka kursen idag
 • Ready

  Vi utgår från din organisation och era behov

  Innan utbildningen gör vi en analys av dina förväntningar och behov. Vilken chefsnivå har du? Vilka förväntningar har organisationen på dig?

  Du får också fundera på vilka som är dina drivkrafter och var du hittar motivation. Självkänsla och självinsikt är viktigt i din roll som ledare och förberedelserna ger värdefulla ledtrådar att jobba med under kursen.

  Du får ett grundmaterial att sätta dig in i innan kursen startar. Analys och förberedande arbete ökar behållningen av kursen, ger dig stöd i uppföljning och fördjupning samt bidrar till en bestående förändring med nya rutiner och arbetssätt på din arbetsplats.
 • Set

  Verktyg och konkreta råd för ett framgångsrikt ledarskap

  Tillsammans med en skicklig utbildare med många års erfarenhet av att leda andra chefer får du lära dig hur du stödjer dina chefer i att lyckas med sitt uppdrag. Du får verktyg och konkreta tips att jobba med under kursen som varvar exempel från verkligheten och personliga råd med diskussioner och övningar.

  Vi lägger fokus på rätt saker utifrån dina specifika utmaningar, hur och vad du ska kommunicera, hur du inspirerar som ledare och hittar rätt balans mellan styrning, uppföljning, inspiration och fria tyglar. Så att dina chefer växer i sina roller och prioriterar rätt saker.
 • Go

  Uppföljning och utveckling efter utbildningen

  Utbildningen avslutas med att du gör en personlig handlingsplan, en chefsplan och en vision för ert ledarskap. Efter utbildningen får du tillgång till tre månaders kostnadsfri support och vi följer upp hur det går samt ger dig stöd och konkreta råd i din vardag.

  Under ett års tid efter utbildningen har du tillgång till Kompetensportalen™ där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen har du också tillgång till vårt Digitala Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra ledare som gått utbildning hos oss.

Kursinnehåll

 • Så leder du andra ledare
 • Hjälpa dina ledare prioritera
 • Feedback som fungerar
 • Skapa rätt förutsättningar för dina ledare
 • Få med alla på tåget
 • Målstyrning i praktiken
 • Motivera och coacha andra ledare
 • Så skapar du tydlighet
 • Verktyg för ägandeskap, delaktighet och engagemang
 • Planera ledarskapet
 • Inspiration och ökat självförtroende i ledarrollen
 • Så för du företagskulturen från papper till ryggmärg
 • Identifiera morgondagens ledare

Kursdatum

Hämtar...

Boka kursen idag

Beställ vår utbildningskatalog!

Vad är ditt nästa steg som ledare? Vi bjuder på verktygslåda för kompetensinventering i katalogen som hjälper dig välja rätt väg framåt.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Vill du ha offertförslag?

Är du intresserad av utbildning är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller tar fram en lösning skräddarsydd för er.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Prenumerera

Ta del av nyheter, erbjudanden och tips från Framfot.

Ett välfungerande ledarskap

Vill du veta hur personal och chefer ser på ledarskapet? Beställ vår rapport ”Ett välfungerande ledarskap”.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.

Frukostseminarium: Varför gör de inte som jag säger?

Kostnadsfritt seminarium om ledarskap – i Stockholm, Malmö och Göteborg. Boka din plats idag!