Utbildningen Certifierad HR

En perfekt kickstart!

Mikael Landmark, Eitech

Utbildning för dig som vill ta tillvara på er viktigaste resurs: personalen.
Certifierad HR är utbildningen för dig som vill se till att du har rätt kompetens och ett kvitto på det i form av en certifiering. Utbildningen är utformad för dig som har eller kommer få ett HR-ansvar.

Utbildningen består av kurserna HR i Praktiken, Rekrytera rätt och Arbetsrätt i praktiken. Det ingår även medarbetarundersökning, extra kvalitetssäkring och stöd i den praktiska tillämpningen. Eftersom du genomför alla tre stegen när det passar dig, följer den din utveckling i den takt som passar dig och din organisations behov.

Det finns en röd tråd i hela utbildningen så att du får det som behövs för att ta tillvara och utveckla er viktigaste resurs: personalen. Varje kurs ger precis rätt mängd verktyg att praktisera mellan tillfällena, så att du kan utveckla dig själv, din organisation och medarbetarna. Du och dina kurskamrater kan följa utvecklingen och få kvitto på vad som fungerar hos er själva och varandra.

Pris: 38 845 kr Läs mer om våra kursportföljer Tider: 3+2+2 kursdagar Deltagare: Max 10 per kurs Ladda ner kursbeskrivning

Boka kursen idag
 • Ready

  Analys och förberedande material ökar behållningen av utbildningen

  Innan utbildningen gör vi en förberedande analys av din organisation i form av en medarbetarundersökning i syfte att ge dig ett konkret och verklighetsnära underlag att jobba med under utbildningen. Har du resultat från aktuella genomförda medarbetarundersökningar kan detta användas.

  Med detta som underlag tillsammans med en person behovsinventering har vi ett coachande samtal där vi tillsammans sätter upp mål och ger dig stöd och hjälp för vad du kommer behöva göra. Du får också värdefulla råd kopplat till vad och du hur bör förankra med ledning, så att det finns en konkret koppling till era affärsmål.
 • Set

  Praktisk utbildning med fokus på din verksamhet under ledning av HR-expert

  Konkret arbete med er verksamhet löper som en röd tråd genom utbildningen. På kurstillfällena arbetar du konkret med att göra planer, struktur, policys och dokumentation för er organisation. Det varvas med konkreta verktyg och praktisk träning för skarpa lägen.

  Mellan tillfällena får du stöd och återkoppling från oss i att tillämpa både en långsiktig plan och hantera det vardagliga, operativa.
 • Go

  Uppföljning och utveckling efter utbildningen

  Du blir certifierad HR-ansvarig efter genomförd utbildning genom godkänt examensprov. Certifieringen är ett kvitto på att du tagit till dig kunskapen och omsatt det i praktiken. Exempelvis att du tagit fram, förankrat och börjat implementerat er HR-plan, såväl långsiktigt som i den dagliga verksamheten i samband med rekryteringar och personalfrågor.

  Det extra stödet som ingår ger dig direkt feedback och konkreta råd för hur ni ska gå tillväga i just er organisation för att lyckas.

  I utbildningen ingår medlemskap i HR- och Ledarnätverket™ som ger dig tillgång till kompetenta ledarskapsutbildare via sociala nätverk och nätverksträffar samt utbyte med andra chefer. Vid en nätverksträff varannan månad får du ny näring genom träning, repetition eller fördjupning på ett specifikt ledarverktyg. Frukost ingår. Som medlem får du även tillgång till Kompetensportalen™ där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver.

Kursinnehåll

 • HR i Praktiken
 • Rekrytera Rätt
 • Arbetsrätt i Praktiken
 • Medarbetarundersökning
 • Kompetensportalen™
 • Nätverksträffar för HR-ansvariga och ledare
 • Förtäring och utbildningsdiplom
 • 2 h individuell coachning
 • Support mellan och efter tillfällena
 • Konkret handlingsplan
 • Avslutande certifiering
 • Mallar, checklistor och praktiskt material i din Kompetensportal

Kursdatum

Hämtar...

Boka kursen idag

Vill du ha offertförslag?

Är du intresserad av utbildning är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller tar fram en lösning skräddarsydd för er.

Ladda ner

Ladda gärna ner vår utbildningskatalog och infoblad så blir det lättare att diskutera med din chef vad du behöver för att utveckla din yrkesroll.

Prenumerera

Ta del av nyheter, erbjudanden och tips från Framfot.

Ett välfungerande ledarskap

Vill du veta hur personal och chefer ser på ledarskapet? Beställ vår rapport ”Ett välfungerande ledarskap”.

Varför gör de inte som jag säger?

Kostnadsfritt seminarium om ledarskap – i Stockholm, Malmö och Göteborg. Boka din plats idag!