Utbildningen Leda på distans i praktiken

Inspirerande utbildare och nya infallsvinklar!

Karl Sjödin, Synoptik

Få konkreta verktyg och färdigheter för ett distansledarskap som fungerar i praktiken. Den här utbildningen lär dig att ta tillvara på alla möjligheter när du ska leda ett team som sitter på olika orter eller är utspridda globalt.

Allt ledarskap bygger på bra kommunikation och en av de viktigaste komponenterna för ett välfungerande ledarskap är förtroendet. Samtidigt visar forskning att det som är mest avgörande för vilket förtroende vi känner är kroppsspråket, som står för 55% medan röst och tonläge står för 38%. När vi tar bort detta återstår 7% för själva orden – vilket blir en utmaning när mycket av kommunikationen sker skriftligen eller i bästa fall videolänk. Så hur gör man i praktiken för att få det att fungera?

För att lyckas väl med ett distansledarskap krävs ännu större tydlighet kring uppdraget. Under dagarna arbetar vi med konkreta verktyg för att skapa ett ramverk och rätt förutsättningar för din personal att lyckas på distans och enkla sätt att följa upp och stötta i vardagen.

Vi utgår från din roll och dina förutsättningar och arbetar med en tydlig, enkel och tidsbesparande metod som ger dig färdigheter och praktisk förståelse för hur du skapar självgående team i just din organisation.

Du lär dig att skapa ett målinriktat team på distans genom att använda de drivkrafter alla människor har: viljan att bestämma själva, tillhöra ett sammanhang och bli riktigt bra på sin uppgift. Det ökar kvaliteten i ditt ledarskap, förenklar för dig och dem du leder samt bygger in coachning och uppföljning i vardagen.

Pris: 14 900 kr Ladda ner utbildningsupplägg Tider: 2 dagar, 09.00-17.00 Deltagare: Max 10 per tillfälle Läs mer om våra kursportföljer

Boka kursen idag
 • Ready

  Utbildning börjar direkt när du bokat

  Utbildningen börjar när du bokar in dig och pågår tills du nått dina mål. Därför gör vi en behovsinventering innan så att vi kan stötta dig i ditt uppdrag inom ramen för innehållet.

  Du får även tillgång till material och vissa förberedelser.
  Du hittar materialet via Kompetensportalen™som du får tillgång till i samband med att du bokar in dig.
  Där kan du även nätverka med utbildaren och dina utbildningskamrater.

  Som en del av förberedelserna använder vi Chefspaketet, som skapar en tydlighet och dialog mellan dig och din chef, för att du ska få ännu bättre stöd i ditt ledaruppdrag och tillämpa nya beteenden.

  Det gör att vi kan lägga fokus på praktiskt arbete och att träna under våra gemensamma dagar, så att du får ut mesta möjliga av din utbildning.
 • Set

  Verktyg och praktiskt arbete under utbildningen

  Vi arbetar praktiskt och upplevelsebaserat med konkreta verktyg som vi tränar och reflekterar kring, så att du inte behöver vänta tills efter utbildningen med att omsätta kunskap till färdigheter, utan redan tränat dig, testat och kommit fram till hur du ska tillämpa det i vardagen.
 • Go

  Vi stöttar dig i din resa efter utbildningen.

  Efter utbildningen har du med dig en konkret handlingsplan du sätter i verket. Vi finns tillgängliga för support upp till tre månader efter utbildningen och du har tillgång till Kompetensportalen™ där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver.

  Dessutom kommer du ha ett ledarnätverk i form av dina utbildningskompisar som du kan utbyta råd, tips och erfarenheter med. Så att du har ditt eget distansteam av ledare för att lyckas i ditt uppdrag.

Kursinnehåll

 • Hemligheten med ett lyckat distansledarskap
 • Kommunikation i vardagen
 • Använd tekniken optimalt
 • Motivation och engagemang
 • Verktyg för att stötta teamet
 • Bygg framgångsrika team på distans
 • Samverkan mellan olika orter
 • Målstyrning, coachning och feedback på distans
 • Hantera kulturella skillnader
 • Överbrygg språkliga barriärer och tidszoner
 • SPRINT™ ingår
 • Kompetensportalen™

Kursdatum

Hämtar...

Boka kursen idag

Beställ vår utbildningskatalog!

Vad är ditt nästa steg som ledare? Vi bjuder på verktygslåda för kompetensinventering i katalogen som hjälper dig välja rätt väg framåt.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Vill du ha offertförslag?

Är du intresserad av utbildning är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller tar fram en lösning skräddarsydd för er.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Prenumerera

Ta del av nyheter, erbjudanden och tips från Framfot.

Ett välfungerande ledarskap

Vill du veta hur personal och chefer ser på ledarskapet? Beställ vår rapport ”Ett välfungerande ledarskap”.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.

Frukostseminarium: Varför gör de inte som jag säger?

Kostnadsfritt seminarium om ledarskap – i Stockholm, Malmö och Göteborg. Boka din plats idag!