Företagsanpassade utbildningar inom personal och HR

Framfots företagsanpassade utbildningar inom personal och HR omfattar samtliga öppna kurser samt ett flertal andra utbildningar beroende på vilket behov du har. Vi anpassar upplägget efter mål och utmaningar i din organisation efter en inledande målsättningsdiskussion och analys av deltagarna.

Med företagsanpassade utbildningar för framgångsrikt arbete med personalfrågor skräddarsyr vi utbildningsinsatser som omfattar allt från kortare inspirationsseminarier till utbildningsakademier som sträcker sig över flera år. Samtliga öppna kurser går att forma så de passar ditt företags utmaningar, behov och målsättningar.

Vi erbjuder även anpassade processer som till exempel Konflikthantering, Krishantering och Praktisk arbetsrätt. Läs mer om detta under fliken Andra utbildningar till vänster. Kontakta oss för ett samtal kring hur du kan få nöjda och motiverade medarbetare med ökad kompetens.

Offert på anpassade utbildningar

Är du intresserad av en anpassad utbildning formad efter ditt företags unika behov är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller kontaktar dig och pratar igenom dina behov.