Utbildningar anpassade efter unika mål och utmaningar i din organisation

Vi erbjuder anpassade versioner av samtliga öppna utbildningar och paketerar lösningar som uppfyller de unika behov som just du och din organisation har. Anpassa din utbildning på individnivå för bästa resultat.

Vårt utbud av anpassade utbildningar omfattar kategorierna ledarskap och projektledning, sälj och marknad, kommunikation och retorik samt personal och HR. Dessutom erbjuder vi individuell coachning, inspirationsseminarier, utbildningsprogram, företagsspelet samt helhetslösningar där vi tar på oss rollen som er utbildningsavdelning.

Vi förlägger de företagsanpassade utbildningarna där det passar dig bäst med hänsyn tagen till geografiska faktorer, lokalbehov och annat. För en helhetsupplevelse är du varmt välkommen att boka din företagsanpassade utbildning på vårt konferenscenter i Stockholm.

Offert på anpassade utbildningar

Är du intresserad av en anpassad utbildning formad efter ditt företags unika behov är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller kontaktar dig och pratar igenom dina behov.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.