Utbildningar för effektivare kommunikation, presentationer och förhandlingar

Rätt kommunikation förenar, skapar fungerande samarbeten och är avgörande för om du får andra med dig på resan. Med siktet inställt på framföranden som inspirerar erbjuder vi utbildningar inom kommunikation, presentation och förhandlingsteknik. Du får verktyg och träning för att bli bättre presentatör, utbildare, förhandlare och kommunikatör.

Kommunikation och retorik

Din utbildning börjar här och nu.

Hemligheten bakom att komma framåt är att komma igång. Rätt motivation, förberedelser och utrustning lägger grunden för ny kunskap. Vi har modellen.

Vårt utbud av utbildningar inom kommunikation och presentation erbjuder en bredd av kurser baserade på klassiska retorikverktyg som gör dig till en mästare inom konsten att övertyga.

Samtliga utbildningar genomförs enligt en pedagogisk modell som bygger på att utbildningen startar redan när du anmäler dig.

Med förberedande arbete och analys, konkret arbete under genomförandet av utbildningen samt omsorgsfull uppföljning ökar behållningen. Välkommen att nå utveckling och kompetensökning genom en unik utbildningsmodell. Välkommen till Framfot.

Öppna kurser inom kommunikation och retorik

Öppna kurser inom kommunikation och retorik

Vilken utbildning passar dig? Gör Framfots kursanalys och få svaret.

 • Effektiv kommunikation

  Lär dig kommunicera framgångsrikt genom att förebygga missförstånd, hantera svåra samtal, hålla effektiva möten och bli bättre på att förstå andra.

  Ju fler som kan detta, desto bättre för alla!

  Mia Söderberg, Sanoma Utbildning Stockholm

 • Presentationsteknik och retorik

  Lyft dina presentationer till nya höjder med självförtroende att agera, kunskap att framföra ditt budskap och färdigheter som får åhörarna att handla.

  Nu gör jag ett bra intryck när jag är företagets ansikte utåt.

  Katrin Welzien Nyberg, Ericsson

 • Förhandlingsteknik

  Bli framgångsrik förhandlare med övning och självinsikt. Lär dig förbereda och lägga upp strategier för en lyckad förhandling.

  Jag fick de verktyg jag behövde och bättre självinsikt.

  Helén Eriksson, Piteå kommun

 • Utbildning för utbildare

  Lär dig leverera faktakunskap på ett inspirerande sätt och skapa varaktiga kunskaper, färdigheter samt insikter som deltagarna har nytta av.

  Framfot får tio plus på allt.

  Petra Fors, Bravida

 • Praktisk retorik

  Få kunskap att påverka, övertyga och skapa engagemang med hjälp av retorik. Lär dig beröra, väcka intresse, skapa tillit och förmedla känslor.

  Nu har jag verktyg för att väcka intresse och hålla kvar upp­märk­sam­heten.

  Liv Bivall Röse, Friskis & Svettis

 • Kostnadsfritt seminarium - Varför gör de inte som jag säger?

  Så skapar du rätt beteenden som ledare för att nå era mål Under en inspirerande timme får du...

Vill du ha offertförslag?

Är du intresserad av utbildning är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller tar fram en lösning skräddarsydd för er.

Beställ Utbildningskatalog

Ta del av vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog eller ladda ner produktblad.