Utbildningar för dig som vill arbeta effektivt med personal och human resources

Med siktet inställt på bättre resultat genom personal som trivs och presterar erbjuder vi utbildningar inom arbetsrätt, human resources, värdegrund och rekrytering. Vårt löfte till dig som har personalansvar är att du ska få de verktyg och den kunskap du behöver för att lyckas i din yrkesroll.

Personal och HR

Din utbildning börjar här och nu.

Hemligheten bakom att komma framåt är att komma igång. Rätt motivation, förberedelser och utrustning lägger grunden för ny kunskap. Vi har modellen.

Vårt utbud av utbildningar inom personal och HR erbjuder en bredd av kurser som är relevanta för dig med personalansvar. Arbetsrätt, rekrytering, effektiv utan stress och mental träning är några exempel. Certifierad HR är en komplett utbildning baserad på tre kurser som gör dig till certifierad HR-ansvarig.

Samtliga utbildningar genomförs enligt en pedagogisk modell som bygger på att utbildningen startar redan när du anmäler dig.

Med förberedande arbete och analys, konkret arbete under genomförandet av utbildningen samt omsorgsfull uppföljning ökar behållningen. Välkommen att nå utveckling och kompetensökning genom en unik utbildningsmodell. Välkommen till Framfot.

Öppna kurser inom personal och HR

Öppna kurser inom personal och HR

Vilken utbildning passar dig? Gör Framfots kursanalys och få svaret.

 • Arbetsrätt i praktiken

  Få insikt i hur du bör agera när det gäller anställning, uppsägning, omplacering och andra frågor som rör arbetsrätt under ledning av advokat specialiserad på arbetsrätt.

  De två utbildningsdagarna gav mig jättemycket.

  Trine Blom, Sector Alarm

 • Talent management i praktiken

  Se till att ha rätt kompetens och personal både idag och imorgon för att nå era affärsmål. Kompetensförsörjning är inte bara utbildning utan även lärande på jobbet, ta hand om befintliga talanger och att säkra framtida behov av personal. Under utbildningen bygger du en kompetensplan utifrån er affärsplan för att ha de kompetenser som krävs för att komma dit.

 • Certifierad HR

  Komplett utbildning för dig som har eller kommer att få HR-ansvar. Tre kurser ingår: HR i praktiken, Rekrytera rätt och Arbetsrätt i praktiken.

  En perfekt kickstart!

  Mikael Landmark, Eitech

 • Värderingar i praktiken

  Denna utbildning tar dig genom hela processen från att synliggöra rådande kultur till att konkretisera de värderingar ni vill ha och omsätta det i praktiken till faktiska beteenden.

 • Stresshantering

  Få ökad effektivitet och mental kapacitet genom att planera rätt. Utbildningen tar traditionell träning i effektivitet samt stresshantering ett steg längre.

  Utbildningen satte stopp för negativ stress.

  Petra Laurelli, Skatteverket

 • Kostnadsfritt seminarium - Från duktiga specialister till riktiga ledare

  Forma ett framgångsrikt ledarskap Forskning, våra slutsatser och interna kartläggningar hos Google är överens: goda ledaregenskaper är det viktigaste...

 • HR i praktiken

  Lär dig att få personalen att trivas och prestera. Kursen ger dig praktiska verktyg och modeller att använda i din roll som HR-ansvarig.

  Utbildningen gav mig nya perspektiv och en ny syn på sam­bandet mellan HR-funktionen och före­tagets mål­sätt­ning.

  Åsa Säfsten Boman, KFUM

 • Kostnadsfritt seminarium - Varför gör de inte som jag säger?

  Så skapar du rätt beteenden som ledare för att nå era mål Under en inspirerande timme får du...

 • Rekrytera rätt

  Få metoder för att rekrytera rätt personer och på kortare tid genom bättre kravprofilering, effektivare grovgallring och bättre intervjuteknik.

  Den är värdefull för alla som jobbar med rekrytering.

  Mia Makower, DHL Freight Sweden AB

 • Vill du veta hur personal och chefer ser på ledarskapet?

  Lär dig hemligheten bakom ett välfungerande ledarskap. Detta får du med dig Vad personalen värdesätter hos sin närmaste...

Vill du ha offertförslag?

Är du intresserad av utbildning är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller tar fram en lösning skräddarsydd för er.

Beställ Utbildningskatalog

Bild på Framfots utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.