Företagsutbildningar för effektivare försäljning, kundservice och marknadsföring

Med siktet inställt på att ta större affärer genom ökad kund­lojalitet och långsiktiga affärsrelationer erbjuder vi utbildningar inom affärsmannaskap och försäljning på olika nivåer. Vi erbjuder även utbildningar i kundservice som imponerar och marknadsföring som hjälper dig nå dina affärsmål. Vårt löfte till dig är att du ska få de verktyg och den träning du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. På så sätt blir din framgång vår framgång.

Sälj och marknad

Din utbildning börjar här och nu.

Hemligheten bakom att komma framåt är att komma igång. Rätt motivation, förberedelser och utrustning lägger grunden för ny kunskap. Vi har modellen.

Vårt utbud av utbildningar inom affärsmannaskap, försäljning, kundservice och marknadsföring erbjuder allt från enstaka kurser på olika nivåer till ett komplett utbildningspaket som gör dig till certifierad säljare efter godkänt examensprov. Är du ny i rollen som säljare börjar du på Försäljning nivå 1, är du säljledare och vill lära dig skapa framgångsrika säljteam väljer du kursen Försäljningschefen.

Samtliga utbildningar genomförs enligt en pedagogisk modell som bygger på att utbildningen startar redan när du anmäler dig. Med förberedande arbete och analys, konkret arbete under genomförandet av utbildningen samt omsorgsfull uppföljning ökar behållningen. Välkommen att nå utveckling och kompetensökning genom en unik utbildningsmodell. Välkommen till Framfot.

Öppna kurser inom sälj och marknad

Öppna kurser inom sälj och marknad

Vilken utbildning passar dig? Gör Framfots kursanalys och få svaret.

 • Sälj för icke säljare

  En utbildning för dig som har kundkontakter i rollen som konsult, specialist, projektledare, tekniker eller chef och som vill stärka din affärsmässiga förståelse för helheten.

  Extremt relevant innehåll för alla med återkommande kundkontakter.

  Joakim Staaf, Tidningskungen

 • Försäljningschefen

  Lär dig skapa ett framgångsrikt säljteam där säljarna får stöd och struktur, lägger fokus på rätt saker samt strävar mot uppsatta mål.

  Vi har slagit försäljningsrekord!

  Mikael Merighetti, Samhall AB

 • Certifierad KAM-säljare

  Lär dig sälja mer samt bli en framgångsrik, självsäker och effektiv säljare med nöjda och återkommande kunder samtidigt som du har roligare i säljrollen.

  Idag får vi fler affärer.

  Lars-Olov Lundvik, Tieto

 • Kundservice som imponerar

  Lär dig hantera alla kundkontakter på ett sätt som imponerar. Självförtroendet att bjuda på dig själv och skapa en öppen atmosfär ger resultat.

  Det smittar av sig på kundens syn på företaget.

  Patrik Törnqvist, Shaeffler Sverige

 • Försäljning nivå 1

  Lär dig få framgång och lojala kunder genom kundförståelse, självkännedom och säljträning. Nya kunskaper hjälper dig nå toppresultat oavsett konjunktur.

  Jag har sålt mer efter kursen

  Niklas Kling, Ziehl-Abegg Sverige AB

 • Marknadsföring i praktiken

  En handfast utbildning som resulterar i en konkret marknadsplan. Lär dig nå rätt kunder med rätt budskap och kostnadseffektiva metoder.

  Nu vet jag hur vi kan profilera oss på marknaden.

  Martin Leidebrant, Klätterverket

 • Försäljning nivå 2

  Lär dig öka försäljningen genom att individanpassa din försäljning med ökad kunskap, rätt inställning, effektiva metoder och människokännedom.

  Nu är jag taggad!

  Mirjam Adler, Affärslogik Svenska AB

 • Strategi och affärsutveckling

  Du lär dig hitta nya lösningar och tillvägagångssätt och hur du kan dra fördel av organisationens kunnande, personal, marknad och kunder.

  Jag rekommenderar andra att gå den här kursen.

  Joachim Prager, Sweden Rescue Equipment

 • Försäljning nivå 3

  Lär dig ta större affärer, öka kundernas lojalitet och förbättra lönsamheten genom anpassad försäljning och ambassadörer som driver köpprocesser.

  Självklart har det lönat sig

  Jonas Määttä, Aquagate

 • Kostnadsfritt seminarium - Varför gör de inte som jag säger?

  Så skapar du rätt beteenden som ledare för att nå era mål Under en inspirerande timme får du...

Vill du ha offertförslag?

Är du intresserad av utbildning är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller tar fram en lösning skräddarsydd för er.

Beställ Utbildningskatalog

Ta del av vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog eller ladda ner produktblad.