Utbildningsprogram

Som er utbildnings­avdelning säkerställer Framfot orga­nisa­tion­ens kompetens­utveckling

Planerade utbildningsinsatser gör er kompetensutveckling till en riktigt bra investering. Med en konkret plan för kompetensutveckling kopplad till organisationens visioner, mål, utmaningar och möjligheter säkerställer Framfot ert behov av utbildning.

Som organisationens utbildningsavdelning hjälper vi dig att skapa en plan för kompetensutveckling samt anpassar den efter förändringar som sker i omvärlden. Du får en kostnadseffektiv lösning med en snabbfotad organisation som säkerställer att kompetensutvecklingen används som medel för att uppnå era mål i syfte att ge ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och ökad trivsel.

Vad vi kan hjälpa dig med:

  • Att verka som er egen utbildningsavdelning. Du undviker fasta kostnader.
  • Att fungera som sparringpartner för strategier och utvecklingsfrågor.
  • Att förankra nya strategier och arbetssätt på ett pedagogiskt sätt.
  • Att verka som stöd för personalavdelningen kring kompetensutveckling.

  • Att förstärka er befintliga utbildningsavdelning. Du sparar tid och pengar jämfört med att upphandla enskilda konsulter.
  • Att ta fram en långsiktig kompetensplan kopplad till organisationens mål som vi löpande utvärderar och utvecklar tillsammans med er.
  • Att göra kompetensanalyser för att ta reda på vilka kompetenser som är viktigast att rekrytera eller utveckla.
  • Att göra utvecklingsplaner och karriärstegar som bidrar till att ni behåller nyckelpersoner samt utvecklar rätt kompetenser.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret för att få ett förslag, eller ring någon av våra rådgivare på 08-653 01 80, för att se hur vi kan hjälpa dig.

Offert på utbildningsprogram

Är du intresserad av planerade utbildningsinsatser och en plan för företagets kompetensutveckling är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller kontaktar dig och pratar igenom dina behov.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.