Anna
19 December 2014

Varje kursbokning ger en termins skolgång till en flicka i Malawi

Av:

Ge en julklapp som varar en livstid.
För varje utbildning du bokar ger vi en termins skolgång för barn i Malawi i samarbete med Individuell Människohjälp. Delad glädje är dubbel glädje, boka i dag så får du och någon annan som också behöver det utbildning för livet. Gör skillnad med en julklapp som bidrar till en mer hållbar framtid.

Vi kommer i nära samarbete stödja Individuell Människohjälps projekt för flickors utbildning i Malawi. För varje kursplats vi säljer, så stödjer vi IMs arbete i Malawi med motsvarande en termins skolavgift för en flicka.

Våra värdeord är mod, glädje, omtanke, engagemang och innovation. Vi vill leva som vi lär både internt och externt, därför har vi valt att stödja något som ligger oss varmt om hjärtat.


Bild på Stella från Malawi som är en av de flickor som går i skolan tack vare Individuella Människohjälpens projekt.

Vi tror på utbildning både för barn och vuxna. Det betyder inte bara utbildning. Det betyder också att den flicka som får stanna i skolan inte får barn när hon själv är ett barn utan senare i livet. Då har hon, tack vare sin utbildning, möjlighet att försörja sin familj. Så skapar vi en positiv trend där även hennes barn också får gå ut skolan.

Samtidigt ville vi göra ett kommittment som gör att våra affärsmässiga mål går i linje med att göra gott. Det gör att varje såld kursplats innebär tredubbel glädje – pengar i kassan, förtroende från en kund och möjligheten att göra gott. Därför var det naturligt med detta upplägg – även om det innebär att vi i slutet av året kommer ha investerat väsentligt mer i välgörenhet än ett bolag av denna storlek normalt gör.

Till sist vill jag skicka en tanke vidare till andra VDar;

Vilka är dina värdeord, tror du på dem och lever du som ni lär? Jag är övertygad om att vi med lite ansträngning kan skapa en bättre värld tillsammans, även som vinstdrivande företag.

 

Vi önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Från vännerna på Framfot

God_Jul_Framfot_s

För att läsa mer om IMs projekt, klicka här

Kommentarer

Lämna en kommentar