Vårt löfte

Våga_Framfot Utbildning

Framfots företagsutbildningar är ett löfte om framgång. Ett löfte om ny kunskap, förändring och mod till utveckling i din yrkesroll. Ett löfte om att du kan bli bäst på det du gör.

Att investera i utbildning är att investera i människan. Det är vår fasta övertygelse. Och människor som får rum att växa skapar tillväxt. Det vet vi av erfarenhet. Vi brinner för att inge mod till förändring samt ge nya insikter som för människor och organisationer framåt.

Vi hjälper dig till en stärkt position och goda resultat.

Framfot utvecklar människor, organisationer och affärer genom företagsutbildningar, coachning och konkret hjälp. Vi hjälper dig nå framgång i din yrkesroll genom kompetensutveckling. Resultatet är en stärkt position och förbättrade resultat.

Vår utbildningsmodell SPRINT™ är skillnaden mellan att gå en utbildning och att gå framåt.

En utbildning hos oss är inte bara en utbildning. Du får ett helt koncept som säkerställer att du lyckas i din roll. Vår utbildningsmodell SPRINT™ är skillnaden mellan att gå en utbildning och att gå framåt. Hos oss börjar du utbildningen redan när du anmäler dig och slutar först när du nått ditt uppsatta mål. Vår mission är att du ska bli bäst på det du gör och ha roligt medan du gör det.

vaga_ta_steget_arrow

Beställ vår utbildningskatalog!

Vilket är ditt nästa steg? Vi bjuder på verktygslåda för kompetensinventering i katalogen som ger dig svaret. Den hjälper dig förankra din utveckling hos din chef.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Prenumerera

Ta del av nyheter, erbjudanden och tips från Framfot.